Η επίσκεψη της Όλγας Κεφαλογιάννη στη Σιάτιστα – Κινητήρια δύναμη για το Βόιο ο Τουρισμός – Βίντεο



Στήριξη των προσπαθειών της δημοτικής αρχής και των φορέων του τόπου ώστε να αποτελέσει κινητήρια δύναμη για την περιοχή ο τουρισμός, ζήτησε από την Υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, η Δήμαρχος Βοΐου, Παναγιώτα Ορφανίδου στο περιθώριο της επίσκεψης που πραγματοποίησε η Υπουργός στη Σιάτιστα την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου.

Η Δήμαρχος Βοΐου ενημέρωσε την Υπουργό για τις δυνατότητες της περιοχής και τα πλεονεκτήματα που διαθέτει, προκειμένου να επενδύσει στο τομέα του Τουρισμού, ενώ παράλληλα ζήτησε τη στήριξη για τη συντήρηση των αρχοντικών της Σιάτιστας προκειμένου να προσελκύσουν ακόμα περισσότερους επισκέπτες.

Η Υπουργός παράλληλα δεσμεύτηκε για την βοήθεια προβολής και προώθησης του 6ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Παλαιοντολογίας που θα πραγματοποιηθεί το Μάιο στη Σιάτιστα και εξήγησε το σχεδιασμό της κυβέρνησης για τον τουρισμό που στοχεύει στην ανάδειξη νέων περιοχών με πλούσιο φυσικό κάλος.

Λίγο νωρίτερα η Όλγα Κεφαλογιάννη, κατέθεσε στεφάνι στην προτομή των Κρητών Ηρώων που πολέμησαν για την απελευθέρωση της Σιάτιστας, τονίζοντας τις ιδιαίτερες σχέσεις Μακεδονίας και Κρήτης.

Στη συνέχεια η Υπουργός Τουρισμού ξεναγήθηκε στο Αρχοντικό «Μανούση» και τον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.