Η ημερίδα στα Σέρβια με θέμα Αθλητισμός και Υγείας



Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασαν οι ομιλίες των γιατρών στην ημερίδα που διοργανώθηκε στα Σέρβια με θέμα Αθλητισμός και Υγεία από τον Ιατρικό Σύλλογο Κοζάνης και τον Δήμο Σερβίων – Βελβεντού με την υποστήριξη της ΕΠΣ Κοζάνης.  Όσοι παρακολούθησαν την ημερίδα του Σαββάτου είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τρία βασικά και σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με την άθληση όπως είναι ο αιφνίδιος θάνατος στους αθλητές πως προλαμβάνεται και πως αντιμετωπίζεται, θέμα που ανέπτυξε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Βασίλης Βασιλακόπουλος, οι αθλητικές κακώσεις θέμα που μπορεί να αντιμετωπίσει όποιος αθλείται και για το οποίο μίλησε ο ορθοπεδικός χειρούργος και αθλητίατρος κ. Παναγιώτης Παπαθανασίου καθώς και για τη διατροφή στον αθλητισμό θέμα που ανέλυσε ο διαιτολόγος – διατροφολόγος κ. Ιωάννης Καψάλης.

Τις ομιλίες των τριών γιατρών ακολούθησαν οι ερωτήσεις των παρευρισκομένων που είχαν να κάνουν με καθημερινά ζητήματα άθλησης και υγείας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.