Νέος διαγωνισμός του kozaniLife.gr σε συνεργασία με την εταιρία Dexim και το κατάστημα Dexim Κοζάνης!Το kozaniLife.gr σας χαρίζει το αγαπημένο σας ζευγάρι παπουτσιών Dexim το οποίο θα παραλάβετε από το κατάστημα της Κοζάνης, επί της οδού Μακεδονομάχων 29!

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στο e-shop της εταιρίας Dexim κάνοντας κλικ εδώ, να “εντοπίσετε” το αγαπημένο σας ζευγάρι παπουτσιών και να μας αποστείλετε τον κωδικό του παπουτσιού που θέλετε να  ή το ακριβές url όπου βρίσκετε το παπούτσι στο kozanilife@gmail.com μαζί με το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να κάνετε ένα like στην επίσημη funpage της εταιρίας Dexim, χορηγό του διαγωνισμού μας, στο παρακάτω like box:

 

Καλή επιτυχία σε όλους!

Τα e-mails θα χρησιμοποιηθούν στο newsletter του kozaniLife.gr


 

Βρείτε το κατάστημα Dexim Κοζάνης στον πληρέστερο Οδηγό Μόδας της Κοζάνης (κλικ εδώ)


Λεπτομέρειες διαγωνισμού:

– Η διαγωνισμός θα είναι σε ισχύ από τη Δευτέρα 3/2/2014 μέχρι και την Κυριακή 16/2/2014, που θα γίνει και η κλήρωση.

– Το kozaniLife.gr θα επικοινωνήσει με το νικητή για όλες τις λεπτομέρειες παραλαβής του δώρου.

– Το email και το τηλέφωνο που θα στείλετε να είναι αληθινά, ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

– Δικαίωμα συμμετοχής έχετε μόνο μία φορά από ένα συγκεκριμένο email. Δεύτερη αποστολή από το ίδιο email, δεν θα συμμετέχει στον διαγωνισμό.

– Το email σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την εταιρία Dexim για αποστολή διαφημιστικού υλικού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.