Το συνδικάτο εμποροϋπαλλήλων και υπαλλήλων υπηρεσιών Εορδαίας για την απεργία των εργαζομένων στον «Αρβανιτίδη»



ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΦΛΕΒΑΡΗ

Εργαζόμενες, εργαζόμενοι στον Αρβανιτίδη,

Το κλαδικό Συνδικάτο Εμποροϋπαλλήληων και Υπαλλήλων Υπηρεσιών Εορδαίας στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις την απόφαση του Πανελλαδικού Επιχειρησιακού Σωματείου Εργαζομένων στον Αρβανιτίδη για κήρυξη απεργίας την Τετάρτη στις 5 Φλεβάρη. Όσο η εργοδοσία και η κάθε εργοδοσία δε συναντά εμπόδια από την ίδια την οργάνωση των εργαζομένων, από την δικιά μας ενεργή συμμετοχή και αγωνιστική διεκδίκηση, τη συσπείρωση  και αλληλεγγύη μεταξύ μας, τόσο περισσότερο θα ξεσαλώνει, τόσο θα παραμένουμε απλήρωτοι, με πετσοκομμένους μισθούς, με διατακτικές, με τρομοκρατία και τελικά χωρίς δουλειά, για να αβγατίζει τα κέρδη της.

Δεν είναι ανίκητοι! Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να νεκρώσουν τα καταστήματα τη μέρα της απεργίας! Να μην πάει κανείς στη δουλειά! Να παραμερίσουμε το φόβο, να συνειδητοποιήσουμε ότι αν αξιοποιήσουμε τη δύναμη του οργανωμένου αγώνα και της ενότητας, τότε η μεγαλοεργοδοσία είναι αυτή που θα φοβάται. Απαντάμε με αποφασιστικότητα, με ουσιαστική συμμετοχή, με ενότητα και οργανωμένη πάλη για την διεκδίκηση του αυτονόητου, την πληρωμή των μισθών χωρίς καθυστερήσεις και την προστασία των θέσεων εργασίας. Απέναντι στην πολιτική κυβέρνησης- ΕΕ  και στους νόμους τους που εξαθλιώνει τους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους για να θησαυρίζουν οι μεγαλοεργοδότες. Εμείς οι εργαζόμενοι έχουμε ανάγκη από μόνιμη και σταθερή δουλειά, από ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, μισθούς και δικαιώματα που να μας επιτρέπουν να ζούμε με αξιοπρέπεια.

ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΝΑΠΑΥΣΗ- ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.