ΠΑΣΕΒΕ Κοζάνης: Παράσταση διαμαρτυρίας στην εφορία Κοζάνης



Συνάδελφοι επαγγελματίες,
 
Η γραμματεία ΠΑΣΕΒΕ Κοζάνης καλεί σε έμπρακτη συμπαράσταση στον αγώνα των αγροτών και κτηνοτρόφων. Όπως και εμείς οι αυτοαπασχολούμενοι, οι μικρομεσαίοι αγρότες έχουν να παλέψουν κυριολεκτικά για την επιβίωση τους.
 
Τα μέτρα που παίρνουν γνώριμα και για εμάς. Φόροι εισοδήματος, για τα σπίτια, τα οικόπεδα και τα χωράφια τους. Οι δικαστικές διώξεις και κατασχέσεις για χρέη σε πρώτο πλάνο, χαράτσια για τον ΕΛΓΑ, τον ΟΓΑ, τα νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, τον ΕΟΠΥΥ, τεράστιες αυξήσεις στην τιμή του αγροτικού πετρελαίου και του αγροτικού ρεύματος, μεγάλες μειώσεις στην επιστροφή ΦΠΑ και Ειδικού Φόρου Καυσίμων κ.ά.

Από την άλλη χαμηλές τιμές παραγωγού των αγροτικών προϊόντων,  αύξηση του κόστους παραγωγής και τις περικοπές των επιδοτήσεων τους. Όλα τα παραπάνω οδηγούν με γοργό ρυθμό, στο ξεκλήρισμα τους,  συγκεντρώνοντας γη και παραγωγή στα χέρια μεγαλοαγροτών, ενώ η κτηνοτροφία οδεύει στον αφανισμό εντείνοντας τη διατροφική εξάρτηση του λαού μας.

Το τσάκισμα των δικαιωμάτων και της ζωής του λαού είναι στρατηγική τους επιλογή.

Συνάδελφοι , ο αγώνας των φτωχών αγροτών και κτηνοτρόφων είναι και δικός μας αγώνας, ενάντια στη βάρβαρη ταξική πολιτική. Με αντιμονοπωλιακούς στόχους πάλης και αιτήματα, με αλληλεγγύη. Η αιτία των προβλημάτων είναι κοινή. Μόνο με την συμμαχία μας,  με την εργατική τάξη, τους φτωχούς αγρότες, την νεολαία μας μπορούμε να τους ανατρέψουμε.

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΣΥ

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/1/14 ΣΤΙΣ 11:00 ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΣΕΒΕ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.