Τι θα έλεγες να βλέπεις ταινίες και να κερδίζεις χρήματα;Το είδαμε στα katohika:

Μόλις μου το έστειλε ένας φιλαράκος και μου έκανε μεγάλη εντύπωση !

Πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγες μέρες μια πλατφόρμα που θα σου δίνει χρήματα όσο εσύ παρακολουθεις ταινίες η τηλεόραση !

Όλα αυτά ΔΩΡΕΑΝ , σου δίνει και το δικαίωμα να συμμετέχεις στα κέρδη της εταιρίας από της διαφημίσεις που θα έχει στα προγράμματα της όπως και το δικαίωμα να καλέσεις και άλλους φίλους να συμμετέχουν …όλα ΔΩΡΕΑΝ !

..Δηλαδή με απλά λόγια αν παρακολουθεις το υπνωτιστικό εργαλείο των τσοντοκαναλων …εε κλειστο και παρακολουθα ταινίες εδώ και έτσι θα κερδίζεις και κάτι!

Αν σου αρέσει σαν ιδέα πες το παντού σε όλους τους φίλους να κερδίσεις παραπάνω….Αν τώρα είσαι και από αυτούς που σε εκπαίδευσα για την δυναμική των δικτύων η την δυναμική του ίντερνετ … τότε ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΗΔΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!

Η πλατφόρμα είναι σε μορφή προεγγραφής απλά εγγραφεσαι και μοιράζεις το νέο γύρω γύρω …Θα ξανακάνω άρθρο για το θέμα όταν ξεκινήσουν για να δούμε πόσο καλό είναι όλο αυτό! Εγώ εγγράφηκα και σας δίνω το λινκ εγγραφής .

Κέρδισε χρήματα βλέποντας ταινίες

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.