Επιβεβαίωση του kozaniLife.gr για το νέο συνδυασμό «Αδέσμευτοι Πολίτες» με επικεφαλής τον Κύργια Κωνσταντίνο



«Αδέσμευτοι Πολίτες»: Εκλογικός συνδυασμός του Δήμου Κοζάνης

Από το γραφείο του κυρίου Κύργια Κωσταντίνου επιβεβαιώνεται η πληροφορία πως στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές θα είναι επικεφαλής της κίνησης των Αδέσμευτων Πολιτών διεκδικώντας τον Δήμο Κοζάνης.

Το άρθρο του kozaniLife.gr στις 11 Ιανουαρίου ήταν το εξής:

Αυτοδιοικητικές εκλογές Κοζάνης: Eτοιμάζεται νέος συνδυασμός για τον δήμο

Οι εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τον Μάιο του 2014, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για αλλαγή σελίδας ανανέωσης πολιτικών προσώπων. Η ελληνική κοινωνία πρέπει να αναδείξει νέα, άφθαρτα πρόσωπα, προσωπικότητες, αναγνωρισμένου κύρους, με όρεξη και διάθεση κοινωνικής προσφοράς και φυσικά εκτός «κομματικού σωλήνα». Οι Περιφέρειες και οι Δήμοι όλης της χώρας έχουν ανάγκη από νέα πρόσωπα με γνώση, ικανότητες και αποφασιστικότητα για να απαντήσουν στις νέες προκλήσεις των καιρών.

Στα της Κοζάνης, μέχρι στιγμής, όσο αφορά την περιφέρεια επικρατέστερος φέρεται ο νυν περιφερειάρχης Γιώργος Δακής ενώ στον Δήμο Κοζάνης όλα είναι ανοιχτά.

Πληροφορίες του kozaniLife.gr αναφέρουν ότι ετοιμάζετε να κατέβει ανεξάρτητος συνδυασμός με νέα άφθαρτα πρόσωπα, που δεν έχουνε εμπλακεί ποτέ σε αυτοδιοικητικές εκλογές, με καθαρές διαδρομές και χωρίς πλάτες κομματικών γραφείων.

Επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος για τον δήμο Κοζάνης φέρεται να είναι ο κύριος Κύργιας Κωσταντίνος, Σύμβουλος ασφάλειας σε μεγάλες εταιρείες, που όπως ακούγεται το έχει πάρει πολύ ζεστά το θέμα.

Στην ομάδα στήριξης ακούγετε όνομα πρώην Δημάρχου και συνδημοτών μας με εμπειρία στα αυτοδιοικητικά.

Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε σε όλους καλή επιτυχία και να ελπίσουμε ότι θα δούμε επιτέλους έναν δήμο κοντά στον πολίτη με όραμα και δράση.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.