Κλάδεμα δέντρων πραγματοποιεί ο Δήμος Κοζάνης σε όλο το εύρος του – ΒίντεοΣτο κλάδεμα δέντρων που έχουν μεγάλο ύψος καθώς και κλαδιών που θεωρούνται επικίνδυνα, προβαίνει  το Τμήμα Πρασίνου και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης του Δήμου Κοζάνης.

Η διαδικασία αυτή του κλαδέματος, που θα συνεχιστεί μέχρι και τον Μάρτιο του 2014, σε όλο το εύρος του Δήμου Κοζάνης, πραγματοποιείται εδώ και μερικές ημέρες στην περιοχή της πλατείας Αριστοτέλους.

Δέντρα κλαδευτήκαν με ειδικό καλαθοφόρο όχημα από εξειδικευμένο συνεργείο  και στη συνέχεια τα υπολείμματα κοπής, καταστράφηκαν σε ειδικό μηχάνημα (καταστροφέας κλαδιών) και απομακρύνθηκαν σε ειδικό χώρο σύμφωνα με τις οδηγίες τις υπηρεσίας.

Το κλάδεμα των υψηλών δένδρων αποτελεί μια εργασία τεχνική, δύσκολη, επικίνδυνη και απαιτεί έμπειρο και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, που να αναγνωρίζει τις ιδιαιτερότητες και τη συμπεριφορά του κάθε είδους, να ακολουθεί πιστά τις αναγνωρισμένες τεχνικές και τους δενδροκομικούς κανόνες κλάδευσης  δένδρων και φυσικά να μην έχει πρόβλημα να εργάζεται σε ύψος.

Στο χώρο όπου πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες βρέθηκε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Παπαγεωργίου. Δείτε τις δηλώσεις του:

 

131220 ΚΛΑΔΕΜΑ ΔΕΝΤΡΩΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ from Dimos Kozanis_Press Office on Vimeo.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.