Κοζάνη: Δήμος και εκπαίδευση ενισχύουν με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης οικογένειες που έχουν ανάγκη

Σε μια εποχή που η κρίση στη χώρα μας πλήττει τους πάντες και αποτυπώνεται περίτρανα  και στα σχολεία, εκπαιδευτικοί, γονείς και Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν μπορούν να έχουν κλειστά μάτια και αυτιά.

Έχουν και την ευαισθησία και τη θέληση, αλλά και την υποχρέωση να είναι αλληλέγγυοι στις οικογένειες της διπλανής πόρτας, με στόχο να ενισχυθεί η κοινωνική συνοχή και να μη μείνει η οικογένεια δίχως τα απαραίτητα είδη διαβίωσης και επιβίωσης, και για τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Για το σκοπό αυτό το Δίκτυο Εθελοντικής Προσφοράς και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Κοζάνης, οι Ενώσεις Γονέων και Κηδεμόνων Άβάθμιας και ‘Ββάθμιας  Εκπαίδευσης Κοζάνης, η ΕΛΜΕ Κοζάνης, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ‘Ββάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και  οι Σχολικές Επιτροπές ‘Αβάθμιας και Ββάθμιας  Εκπαίδευσης Δήμου Κοζάνης, αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία συλλογής  τυποποιημένων τροφίμων (αλεύρι, ζάχαρη, όσπρια, λάδι) και οποιουδήποτε άλλου προϊόντος έχει σχέση με το μαγείρεμα φαγητών, απορρυπαντικά καθώς και ό,τι σχετίζεται με τις ανάγκες ενός νοικοκυριού, για να ενισχυθούν οι οικογένειες που διαπιστωμένα έχουν ανάγκη και στήριξη.

Δήμος και φορείς εκπαίδευσης, συνεργάζονται για να είναι τα σχολεία από σήμερα έως και την Πέμπτη 19-12-2013 χώροι αλληλεγγύης και προσφοράς προς τα παιδιά μας και τις οικογένειές τους.

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.