Τοποθέτηση παρκέ στο κλειστό γυμναστήριο Σερβίων

Ολοκληρώνονται στο τέλος της εβδομάδας οι εργασίες τοποθέτησης ξύλινου δαπέδου (παρκέ) στο κλειστό γυμναστήριο Σερβίων. Πρόκειται ουσιαστικά για το τελευταίο τμήμα των εργασιών που εκτελούνται στο κλειστό γυμναστήριο καθώς θα απομένει η τοποθέτηση και του απαραίτητου εξοπλισμού ώστε να καταστεί λειτουργικό και να παραδοθεί προς χρήση στην αθλούμενη νεολαία και τους συλλόγους του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού.

Ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος που επισκέφθηκε το κλειστό γυμναστήριο μαζί με τους αντιδημάρχους Νίκο Λαζαριώτη και Τάσο Αλεξόπουλο ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών από τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας που εκτελεί το έργο σύμφωνα με τον οποίο μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα έχει ολοκληρωθεί και η τοποθέτηση του εξοπλισμού. Μέσα στις πρώτες προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής μετά τις γιορτές είναι το κλειστό γυμναστήριο να παραδοθεί προς χρήση.

«Ήταν ένα στοίχημα της Δημοτικής Αρχής η επανέναρξη των εργασιών στο υπό κατασκευή κλειστό γυμναστήριο Σερβίων» τόνισε ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα λειτουργίας του κλειστού γυμναστηρίου για την τοπική κοινωνία και ειδικά για την νεολαία.

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.