Γ’ Εθνική, Κύπελλο: Στο Αλκαζάρ η Κοζάνη να παίζει για τη νίκη αλλά… να θέλει την ήττα!



Ένα τεχνικό λάθος της ΕΠΟ στο σύστημα διεξαγωγής του Κυπέλλου Γ Εθνικής, φέρνει αντιμέτωπους δυο ομάδες, σε ένα αγώνα που θα θέλουν να χάσουν και οι δυο. Πολλά έχουν δει τα μάτια μας. Ένα ματς, όμως, που θα θέλουν να χάσουν και οι δυο ομάδες λόγω του συστήματος διεξαγωγής του θεσμού, δεν νομίζουμε πως είχε και θα έχει προηγούμενο.

Την Κυριακή  15 Δεκεμβρίου στον τελικό του 2ου ομίλου στο Αλκαζάρ, Λάρισα και Κοζάνη μπορεί να έχουμε  παιχνίδι παρωδία  .…Δηλαδή τι θα γίνει;

Ο χαμένος του τελικού του δεύτερου ομίλου, θα υποδεχτεί στην επόμενη φάση (29/12)τον νικητή, με τον χαμένο να έχει το πλεονέκτημα έδρας! Άρα, αν η Λάρισα νικήσει, θα πάει να παίξει στη Κοζάνη στην επόμενη φάση, ενώ αν χάσει θα υποδεχτεί και πάλι την Κοζάνη.
Οπότε το πιθανότερο είναι να θέλει να ηττηθεί. Το ίδιο θα συμβεί και με την Κοζάνη. Αν κερδίσει στη Λάρισα, θα υποχρεωθεί να παίξει πάλι εκεί, ενώ αν χάσει, θα υποδεχτεί στον επόμενο γύρο την Λάρισα στην Κοζάνη  !

Μάλιστα η πρόκριση έχει μεγάλη σημασία, καθώς όποιος περάσει παίζει με την ΑΕΚ σε διπλό παιχνίδι. Εντάξει, το καταλαβαίνουμε ήταν πολλοί όμιλοι, περίεργο το σύστημα, αλλά …λίγη προσοχή στο πως βάζουμε τα παιχνίδια δεν θα έβλαπτε. Κάθε άλλο! Η Κοζάνη με υπηρεσιακό προπονητή (εκτός απροόπτου ) τον Σάκη Τζηκαλιό θα παραταχθεί χωρίς αγωνιστικά προβλήματα . Άγνωστο όμως παραμένει αν ο κ . Τζηκαλιός προφυλάξει παίκτες από την αναμέτρηση λόγω της μη κρισιμότητας του παιχνιδιού !!!!

Οι διαιτητές του κυπέλλου

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι τριάδες των διαιτητών που θα διευθύνουν τους τελικούς της α’ φάσης του Κυπέλλου στους έξι ομίλους της Γ’ Εθνικής.
1ος όμιλος: ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Δραγούσης, Πεντσερέτζης-Ναλμπάντης (Κιλκίς)
2ος όμιλος: ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΚΟΖΑΝΗ: Λάμπρου, Ρουμπής-Κωνστάντιος (Εύβοιας)
3ος όμιλος: ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ: Σωτηριάδης (Λασιθίου), Τζιαμπάζης-Ξενακίδης (Κοζάνης)
4ος όμιλος: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΧΑΪΑΣ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Σταθόπουλος, Οικονόμου-Μαντής (Δυτικής Αττικής)
5ος όμιλος: ΙΩΝΙΚΟΣ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Παναγιωτόπουλος, Χουλιάρας-Πυλαρινός (Αιτωλοακαρνανίας)

6ος όμιλος: ΑΕΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ: Τζουανόπουλος, Τσιρίνης-Γκαβέρας (Αχαΐας)

Από τις Ματιές στα σπορ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.