Σύλληψη 61χρονου αλλοδαπού για κλοπή στη Νέα Χαραυγή Κοζάνης



Συνελήφθη χθες (10-12-2013) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κοζάνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης 61χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για κλοπή.

Συγκεκριμένα, χθες (10-12-2013) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Νέα Χαραυγή Κοζάνης, ο συλληφθείς προσπάθησε να αφαιρέσει ανταλλακτικά φορτηγών, από οικόπεδο που χρησιμοποιείται ως χώρος αποθήκευσης,  ιδιοκτησίας 36χρονου, πλην όμως έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη και τράπηκε σε φυγή.

Έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις, ο 61χρονος εντοπίστηκε στα Κοίλα και συνελήφθη, ενώ από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι είχε αφαιρέσει από τον ίδιο χώρο, το χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο του 2013 μέχρι και τον Νοέμβριο του 2013, ανταλλακτικά φορτηγών αξίας περίπου χιλίων (1000) ευρώ.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.