Πρωτοβουλία Συλλόγων & Φορέων της Κοζάνης: «Όλοι μαζί για ένα δικό μας παιδί»Κοινό μέτωπο δράσης, για την οικονομική στήριξη της οικογένειας ενός 16χρονου μαθητή της πόλης μας, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και θα πρέπει να μεταβεί άμεσα στο εξωτερικό για επέμβαση αποκατάστασης, αποφάσισαν 40 και πλέον Σύλλογοι και Φορείς της Κοζάνης.
           
Με τίτλο «Όλοι μαζί για ένα δικό μας παιδί» οι Σύλλογοι και Φορείς της Κοζάνης, ευελπιστούμε μέσα από την οργάνωση σειράς εκδηλώσεων που θα  γίνουν στην πόλη  μας στο διάστημα Δεκεμβρίου 2013 και Ιανουαρίου 2014 να συγκεντρωθεί το απαραίτητο χρηματικό ποσό για την επίτευξη του σκοπού αυτού.

Για τις λεπτομέρειες του εγχειρήματος, τις εκδηλώσεις αλλά και την ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών, σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στη συνέντευξη τύπου που θα δοθεί την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου και ώρα  13.00 μ.μ. στα γραφεία των Προσκόπων, Παπασιώπη 3,  Κοζάνη.
    

Με εκτίμηση
Η  συντονιστική επιτροπή

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.