Ημερίδα -Σεμινάριο στη Νεάπολη με θέμα: «Πως να αναπτύξετε την επιχειρηματική σας ικανότητα»

Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης, Ο Σύλλογος Λογιστών & Φοροτεχνικών επαρχίας Βοίου & οι Εμπορικοί Σύλλογοι Βοίου διοργανώνουν στη ΝΕΑΠΟΛΗ, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του «Δημαρχείου» την Δευτέρα  9 Δεκεμβρίου  2013 και ώρα 17:30 Ημερίδα -Σεμινάριο με θέμα:
«ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ»

«Αυτό το οποίο ξεχωρίζει τους επιτυχημένους επιχειρηματίες από τους υπόλοιπους επιχειρηματίες, είναι ο βαθμός της επιχειρηματικής τους ικανότητας. Ως εκ τούτου, η βελτίωση και η ανάπτυξη της επιχειρηματικής ικανότητας μπορεί να συμβάλει αποφασιστικά στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής σκέψης, της επιχειρηματικής δράσης και των επιχειρηματικών αποτελεσμάτων».
 
Στην ομιλία – σεμινάριο που θα είναι διάρκειας 2 ωρών θα αναπτυχθούν οι ενότητες:

Γιατί οι περισσότερες επιχειρήσεις αποτυγχάνουν;

Με ποιο τρόπο μπορούν οι επιχειρηματίες και οι υποψήφιοι επιχειρηματίες να βελτιώσουν και να αναπτύξουν την επιχειρηματική τους ικανότητα;

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα δοθούν απαντήσεις σε θέματα όπως:

1.      Γιατί κάποιοι επιχειρηματίες είναι πιο επιτυχημένοι από τους άλλους;
2.      Γιατί η επιχειρηματικότητα αποτελεί μονόδρομο για την ανάπτυξη της οικονομίας;
3.      Πώς κάποιοι άνθρωποι, χωρίς ιδιαίτερες γραμματικές γνώσεις καταφέρνουν και δημιουργούν μεγάλες επιχειρήσεις και περιουσίες;
4.      Ποια είναι τα χαρακτηριστικά των επιτυχημένων επιχειρηματιών;
5.      Τι πρέπει να κάνει κάποιος για να επιτύχει επιχειρηματικά;

Εισηγητής: Δρ Νέστορας Ι. Κολοβός, Engineering Geologist M.Sc., Διδάκτωρ Γεωλογίας ΑΠΘ, Πτυχιούχος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Life and Business Coach.

H ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
                         
ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.