Ε.Λ.Μ.Ε. Κοζάνης: Ενιαίο Μέτωπο απέναντι στη Διαθεσιμότητα

Η Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο κέντρο του στόχου των απαιτήσεων της τρόικα για άμεσες διαθεσιμότητες και απολύσεις εργαζομένων, μαζί με τους εργαζόμενους στους Ο.Τ.Α., τη Δημοτική Αστυνομία, τους Σχολικούς Φύλακες, τους εργαζόμενους στην Ε.Ρ.Τ.

Στην σειρά του χορού του θανάτου ακολουθούν οι εργαζόμενοι στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι., στο Δημόσιο σύστημα Υγείας, και ακολουθούν και άλλοι…

Το αδηφάγο τέρας μοιάζει να μη χορταίνει ποτέ !

Οι ανθρωποθυσίες θα συνεχιστούν, μέχρι να διαλυθεί πλήρως κάθε έννοια δημόσιας παροχής κοινωνικών υπηρεσιών. Η Υγεία, η Παιδεία, η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ακόμα και η Εφορία (στο τέλος και η …αστυνομία και ο στρατός), ΟΛΑ πρέπει να δοθούν στους ΙΔΙΩΤΕΣ, «όπως Αμερική».

Η απάντηση στην ιταμή πρόκληση και στην γενικευμένη επίθεση που δέχεται η χώρα, δεν μπορεί να είναι ατομική, ούτε κλαδική. Ατομική σωτηρία σε μια Χώρα που διαλύεται και βουλιάζει, δεν υπάρχει!

ΚΑΛΟΥΜΕ σύσσωμη την οικογένεια των Εκπαιδευτικών, τους  γονείς και μαθητές μας, να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν οι εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα την Δευτέρα 18/11/2013 στις 5:30 μ.μ., έξω από τον κινηματογράφο Φίλιππο.

Με τον ενωμένο αγώνα µας μπορούµε να τους σταματήσουμε να τοποθετηθούν ταυτόχρονα όλοι οι εκπαιδευτικοί, όλων των κλάδων σε διαθεσιμότητα, στις δομές του Υπουργείου Παιδείας μια οργανική θέση για κάθε εκπαιδευτικό σε διαθεσιμότητα κανείς δεν πρέπει να οδηγηθεί στην απόλυση.

To Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Κοζάνης

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.