Η Ολλανδέζα που απογείωσε τον Τσιτσάνη… Βίντεο

Αυτό το βίντεο που θα απολαύσουμε τώρα, είναι από τα ωραιότερα δώρα από τον κόσμο του Ίντερνετ. Πρόκειται για ένα θέμα που ανέδειξε ο Κώστας Μπαλαχούτης στην εξαιρετική ιστοσελίδα www. ogdoo.gr, την ιστοσελίδα του «Όγδοο» που πραγματικά προσεγγίζει και ακούει «το τραγούδι αλλιώς».

Στο βίντεο πρωταγωνιστεί η μόλις 25 ετών Ολλανδή βιολονίστρια Emmy Storms, η οποία άρχισε μαθήματα βιολιού στα 5 της, και 3 χρόνια μετά φοιτούσε ήδη στη φημισμένη Βασιλική Μουσική Σχολή της Χάγης. Στο βίντεο, την παρακολουθούμε να ολοκληρώνει μία συναυλία της στο Ρότερνταμ τον Φεβρουάριο του 2012 με το Tsigane (η Τσιγγάνα) του Μωρίς Ραβέλ, και αμέσως μετά, ενώ ο κόσμος την καλεί να επιστρέψει στη σκηνή για το καθιερωμένο μπιζάρισμα, η Storm να τους (μας) εκπλήττει και καθηλώνει όλους με την επιλογή της: Ένα απίθανο σολάρισμα από Τα Ωραία του Τσιτσάνη!

Όπως σημειώνει και ο συντάκτης του ogdoo, το ξέσπασμα του κόσμου μετά από αυτήν την έκπληξη, δεν περιγράφεται με λόγια, αλλά σίγουρα λέει πάρα πολλά για την βιολονίστρια και την υπέροχη και αναπάντεχη επιλογή της. Καλή ακρόαση.

Ή, μάλλον, καλή απόλαυση.

Του Χρήστου Μιχαηλίδη

philenews.com

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.