Αρχές του 2014 ξεκινάει η λειτουργία υποκαταστήματος του ΟΓΑ στην Δυτική Μακεδονία

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή επισκέφθηκε ο υποδιοικητής του Οργανισμού Αγροτικής Ασφάλισης Μιχάλης Τζελέπης, προκειμένου να τον ενημερώσει για τον τρόπο λειτουργίας του νέου υποκαταστήματος του ΟΓΑ στην Δυτική Μακεδονία με έδρα την Κοζάνη.

Όπως ανέφερε ο κ. Τζελέπης έχει ολοκληρωθεί η παραλαβή των γραφείων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και έτσι αρχές του 2014, ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την δημιουργία υποκαταστήματος του ΟΓΑ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του βρίσκεται στο στάδιο πλέον της επίσημης λειτουργίας, με μόνιμο προσωπικό. Το υποκατάστημα του ΟΓΑ στη Λευκόβρυση Κοζάνης θα λειτουργήσει στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ελέγχου και Πιστοποίησης Πολλαπλασιαστικού Υλικού και Ελέγχου Λιπασμάτων γνωστού ως (ΚΕΠΠΥΕΛ).

Την αμέριστη στήριξη του, για την ευρυθμότερη λειτουργία του υποκαταστήματος εξέφρασε ο κ. Δακής ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος για τις ουσιαστικές ενέργειες του Οργανισμού ώστε άμεσα να τεθούν σε λειτουργία τα νέα του γραφεία στην Δυτική Μακεδονία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.