Συναντήσεις Ραχήλ Μακρή με μέλη του ΓΕΩΤΕΕ/ΤΔΜ και ομάδα κατοίκων του οικισμού του Νέου Κλείτους



Συναντήσεις για τα τρέχοντα ζητήματα και τις εξελίξεις πραγματοποίησε η Βουλευτής Ν. Κοζάνης κ. Ραχήλ Μακρή. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 3 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με μέλη του ΓΕΩΤΕΕ/ΤΔΜ  στα γραφεία του επιμελητηρίου στην Κοζάνη. Στη συζήτηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Βαγγέλης Σημανδράκος, ο Πρόεδρος του Γεωπονικού συλλόγου Κοζάνης, κ. Θόδωρος Σιόγκας και ο δασολόγος, κ. Δημήτρης Τσίμπληνας. Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούν το  κτηματολογίου που έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα σε ιδιοκτήτες ακινήτων στην πόλη της Κοζάνης, η αγροτική ανάπτυξη και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της γεωργίας και της κτηνοτροφίας, μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τα μέτρα της κυβέρνησης και τον αποχαρακτηρισμό των βοσκοτόπων, και τι μέλλει γενέσθαι με την υπόσταση των επιμελητηρίων.

Η κ. Μακρή δεσμεύτηκε να  ασκήσει κοινοβουλευτικό  έλεγχο  για όλα τα θέματα που της αναφέρθηκαν και ζήτησε να ενημερώνεται κάθε φορά για τις αποφάσεις και  τα θέματα προκειμένου να στηρίζει το έργο του επιμελητηρίου.

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου η κ. Μακρή επισκέφθηκε τον οικισμό του Νέου Κλείτους στην Κοζάνη, όπου συναντήθηκε με ομάδα κατοίκων, ώστε να ενημερωθεί για τα προβλήματα της καθημερινότητας, το άλυτο θέμα των κοιμητηρίων, την πορεία κατασκευής του οδικού δικτύου και να παρέμβει κοινοβουλευτικά για το θέμα των χαρατσιών και των προβλημάτων που έχει ανακύψει με την περαιτέρω διεκπεραίωση της μετεγκατάστασης.

Τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου η κ. Μακρή παρέστη στη δίκη των 78 κατοίκων της Ακρινής, όπου συνομίλησε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Αγώνα, κ. Κώστα Πουτακίδη και με τους κατοίκους, ενώ μετά συμμετείχε στις εκδηλώσεις της απελευθέρωσης της Σιάτιστας, παρακολουθώντας την παρέλαση και την τελετή αδελφοποίησης με την πόλη των Χανίων. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας είχε 2ωρη συνάντηση με μέλη του ΕΒΕ Κοζάνης και τον Πρόεδρο, κ. Κώστα Κυριακίδη. Τα μέλη του ΕΒΕ ενημέρωσαν την κ. Μακρή για τις τελευταίες εξελίξεις και τα προβλήματα που έχουν ανακύψει, ενώ άμεσα θα προβεί σε αναφορά προς τον Υπουργό Οικονομικών σχετικά με την επιστολή του ΕΒΕ Κοζάνης για καταβολή επιδόματος θέρμανσης και στις επιχειρήσεις.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.