Στην δημοσιότητα το βίντεο Ντοκουμέντο με την δολοφονική επίθεση κατά των δύο μελών της Χρυσής…



Μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Μόνο που οι λέξεις αδυνατούν να περιγράψουν τη στιγμιαία βιαιότητα και τις φρικτές εικόνες που ακολουθούν. Παρακολουθώντας το βίντεο αντιλαμβάνεσαι αυτό που δε μπορείς να κατανοήσεις. Το ανελέητο μίσος που έχει φωλιάσει στις ψυχές νέων ανθρώπων. Καταρρέουν όλα τα σενάρια και οι φλυαρίες περί αποσταθεροποίησης και άλλων συναφών.

Ο εκτελεστής αρχίζει να πυροβολεί από μακριά. Η παρέα το αντιλαμβάνεται και γυρίζει προς το μέρος του. Οι πρώτοι δύο πυροβολισμοί πέφτουν εναντίον του χρυσαυγίτη που τρέχει αριστερά να γλυτώσει. Είναι ο τέταρτος της παρέας (αυτόπτης μάρτυρας) που βγήκε αλώβητος. Η συνέχεια θυμίζει κινηματογραφική ταινία. Ο εκτελεστής στρέφει ακαριαία το όπλο του εναντίον των τριών που είναι μαζεμένοι σε πηγαδάκι κι αιφνιδιάζονται. Πρώτος δέχεται σφαίρα ο Αλέξανδρος Γέροντας ο οποίος ωστόσο καταφέρνει να τρέξει και να κρυφτεί πιο πίσω. Μία κίνηση όλη του η ζωή.

Ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μανώλης Καπελώνης δέχονται τους πυροβολισμούς κατάστηθα. Ο δράστης πλησιάζοντας σε απόσταση αναπνοής, πυροβολεί στο ύψος του στήθους και του κεφαλιού. Είναι αποφασισμένος. Δεν κάνει καμία προσπάθεια να ρίξει χαμηλότερα στα πόδια. Πυροβολεί σχεδόν εξ επαφής και αφού οι στόχοι του έχουν πέσει στο οδόστρωμα συνεχίζει να ρίχνει. Ο ένας μάλιστα γυρίζει ενστικτωδώς την πλάτη του για να δεχθεί τις σφαίρες από πίσω. Όταν ο εκτελεστής απομακρύνεται, ο Γέροντας επιστρέφει τραυματισμένος από το βάθος, περνάει μπροστά από τους χτυπημένους συντρόφους του για να σωριαστεί εξουθενωμένος στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Δύο νεκροί και ένας βαριά τραυματισμένος. Τόσο απλά, τόσο γρήγορα όσο ελάχιστα καρέ μιας ταινίας. Χρειάστηκαν μόνο δέκα δεύτερα για να χαθούν νέοι άνθρωποι πριν προλάβουν να αντιληφθούν το νόημα της ζωής. Σκληρές εικόνες που η μόνη θετική τους συνεισφορά είναι η αλλαγή πορείας στην πυξίδα της αντίληψης και της σκέψης μας.

zougla.gr

 

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.