Ραχήλ Μακρή: «Η Ελλάδα του ΟΧΙ και των αγωνιστών, μετετράπη σε Ελλάδα του ΝΑΙ σε όλα και των μειοδοτών»

«Φέτος γιορτάζουμε την επέτειο του ΟΧΙ έχοντας υποστεί τις μεγαλύτερες Εθνικές ήττες σε όλα τα επίπεδα. Η Ελλάδα έχει χάσει το μεγαλύτερο μέρος της Εθνικής της κυριαρχίας κατά την νεότερη και σύγχρονη ιστορία της.  Οι Έλληνες ζούμε υπό το καθεστώς οικονομικής κατοχής. Μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας  δεν έχει ούτε τα αναγκαία για να επιβιώσει. Τρομοκρατημένοι πολίτες φοβούνται  μη χάσουν τα πάντα στο μέλλον, ενώ αντιμετωπίζουν τις παράνομες κατασχέσεις των πενιχρών πλέον μισθών,  συντάξεων και επιδομάτων ανεργίας, την λεηλασία   της  ακίνητης περιουσίας τους, τους δυσβάσταχτους φόρους και τις αλλαγές στο ασφαλιστικό που τους καθιστούν πλέον υπόχρεους των ασφαλιστικών ταμείων χωρίς κανένα δικαίωμα.

”Η στιγμή έφτασε που θα αγωνισθούμε για την ανεξαρτησία της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμή της. Τώρα θα αποδείξουμε εάν πράγματι είμαστε άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποία μας εξασφάλισαν οι προπάτορες μας. Ζήτω η Ελλάδα’’.

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.