Ραχήλ Μακρή: «Η Ελλάδα του ΟΧΙ και των αγωνιστών, μετετράπη σε Ελλάδα του ΝΑΙ σε όλα και των μειοδοτών»

«Φέτος γιορτάζουμε την επέτειο του ΟΧΙ έχοντας υποστεί τις μεγαλύτερες Εθνικές ήττες σε όλα τα επίπεδα. Η Ελλάδα έχει χάσει το μεγαλύτερο μέρος της Εθνικής της κυριαρχίας κατά την νεότερη και σύγχρονη ιστορία της.  Οι Έλληνες ζούμε υπό το καθεστώς οικονομικής κατοχής. Μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας  δεν έχει ούτε τα αναγκαία για να επιβιώσει. Τρομοκρατημένοι πολίτες φοβούνται  μη χάσουν τα πάντα στο μέλλον, ενώ αντιμετωπίζουν τις παράνομες κατασχέσεις των πενιχρών πλέον μισθών,  συντάξεων και επιδομάτων ανεργίας, την λεηλασία   της  ακίνητης περιουσίας τους, τους δυσβάσταχτους φόρους και τις αλλαγές στο ασφαλιστικό που τους καθιστούν πλέον υπόχρεους των ασφαλιστικών ταμείων χωρίς κανένα δικαίωμα.

”Η στιγμή έφτασε που θα αγωνισθούμε για την ανεξαρτησία της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμή της. Τώρα θα αποδείξουμε εάν πράγματι είμαστε άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποία μας εξασφάλισαν οι προπάτορες μας. Ζήτω η Ελλάδα’’.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.