Πτολεμαϊδα: Βιασμό καταγγέλει μια 33χρονη γυναίκα από δυο άντρες



Το περιστατικό εκτιμάται ότι συνέβη πριν από 15 μέρες όμως το «θύμα» μια 33χρονη το κατήγγειλε πριν από τρεις μέρες 19-10-2013.

Σύμφωνα με τα όσα είπε (αρχικά) η 33χρονη (γεννηθείς το 1980) δύο ήταν οι δράστες οι οποίοι και αφού την έκλεισαν σε διαμέρισμα (σπίτι) την εξανάγκασαν σε ερωτική επαφή μαζί τους. Όπως δήλωσε το θύμα βιάστηκε από τους φερόμενους δράστες ηλικίας 50 και 45 ετών αντίστοιχα. Οι αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας της αστυνομικής υποδιεύθυνσης Πτολεμαΐδας εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης. Ήδη έχουν καταθέσει οι φερόμενοι δράστες και τους έχει απαγγελθεί η κατηγορία του βιασμού και της παράνομης κράτησης.

Το θύμα κατάγεται από την περιοχή Αμυνταίου και κατά το παρελθόν εργάζονταν σε νυχτερινό καφε-μπαρ της Πτολεμαΐδας ενώ εξαφανίσθηκε από το σπίτι της (πριν την βρει η αστυνομία) από τις 11 Οκτωβρίου. Στην υπόθεση έχει εμπλακεί και μια ειδικός συνεργάτης της αστυνομίας (ψυχολόγος) που καλείται να αποκωδικοποιήσει τα όσα καταθέτει η 33χρονη προκειμένου να συμβάλλει στη διαλεύκανση της όλης ιστορίας.

eordaia.org

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.