ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης: Στήριξη στην «Δημοτική Κίνηση Κοζάνη τόπος να ζεις» για τις ερχόμενες εκλογές

Ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης η συνέλευση μελών του ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Κοζάνης με θέμα τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Αποφασίστηκε με ευρεία πλειοψηφία ο ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίσει να στηρίζει τη Δημοτική Κίνηση Κοζάνη Τόπος να ζεις, όπως το έκανε και μέχρι σήμερα.

Στη συνέλευση, από την οποία δεν έλειψαν και οι εντάσεις,  τέθηκαν 3 προτάσεις σε σχέση με τις  ερχομενες  δημοτικές εκλογές. Υπήρξε η πρόταση, που εκφράστηκε από τον Χάρη Κουζιάκη για στήριξη  της Δημοτικής Κίνησης με τον τρόπο που λειτουργεί και δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα, η πρόταση που εκφράστηκε από τον Πολυδεύκη Λιάκο για τη στήριξη της Κίνησης, αλλά με επικαιροποίηση της  ιδρυτικής διακήρυξης  με αντιμνημονιακά χαρακτηριστικά και η πρόταση του Κώστα Μπουράκη  για μια νέα κίνηση με σαφή αντιμνημονικακό χαρακτήρα στην οποία η Δημοτική Κίνηση, θα μπορούσε να συμμετέχει ως συνιστώσα.

Να σημειώσουμε πως προηγουμένως  τέθηκε προς ψήφιση συμβιβαστική πρόταση για συμμετοχή στην κίνηση με κάποιες όμως αλλαγές, που όμως καταψηφίστηκε από την ευρεία, όπως είπαμε πλειοψηφία.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΡΕΛΛΑΣ
Ο ΧΡΟΝΟΣ

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.