Δύο καινούργιες πιάτσες ταξί στην Πτολεμαΐδα

Η ένωση ραδιοταξί Πτολεμαΐδας ‘Πτολεμαίος’ ανακοινώνει ότι από τις 21/10/2013 αρχίζουν να λειτουργούν στην πόλη  της Πτολεμαΐδας δύο καινούργιες πιάτσες ταξί. Η πρώτη στην διασταύρωση της οδού Δημοκρατίας με την οδό Β. Κωνσταντίνου, (χρυσοχοείο Κεφαλίδη) και η δεύτερη απέναντι από τον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων (ΚΤΕΛ) στην οδό Δήμητρας.

Η πιάτσα στην οδό Δημοκρατίας δημιουργείται για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού κοντά στο εμπορικό κέντρο της πόλης αλλά και την ημέρα της λαϊκής αγοράς και η πιάτσα στο ΚΤΕΛ υπεραστικών  για την άμεση εξυπηρέτηση των επιβατών που αποβιβάζονται και χρειάζονται ταξί.

Ευχαριστούμε τον δήμο Εορδαίας για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας για την δημιουργία των δύο νέων χώρων στάθμευσης ταξί. Ελπίζουμε οι δύο νέες πιάτσες να βοηθήσουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.

Η ένωση ραδιοταξί ΄Πτολεμαίος’, 24 ώρες την ημέρα, όλες τις ημέρες του χρόνου, σας μεταφέρει από όπου μας ζητήσετε, γρήγορα και με ασφάλεια σε όλη την Ελλάδα.

Ο γραμματέας                        Ο πρόεδρος
Σεφθελής Χρήστος                    Παγκαλίδης Ιωάννης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.