ΣΕΑ Κοζάνης: 2η Αιμοδοσία στις Σχολές ΟΑΕΔ

Έχοντας δείξει τεράστιο ενδιαφέρον οι σπουδαστές των σχολών ΟΑΕΔ Κοζάνης διοργανώνουμε την 1η εξόρμηση του σχολικού έτους 2013-14, την Τρίτη  22/10/13 & την Τετάρτη 23/10/ 2013, από τις 13:00 – 19:00 στον χώρο των σχολών ΟΑΕΔ.

Η ευαισθησία και η λογική της προσφοράς της νέας γενιάς δείχνει την Ποιότητα των παιδιών μας και τον δρόμο της ελπίδας για τη χώρα . Το ευχαριστώ στα παιδιά αυτά αλλά και στους Δασκάλους τους δεν λέει τίποτα και ούτε και το αποζητούν, ο ενθουσιασμός τους όμως και η χαρά της εθελοντικής προσφοράς, λένε σε εμάς, μας δίνουν κουράγιο και ελπίδα να συνεχίσουμε έτσι δυναμικά τις ενημερώσεις. Γιατί πράγματι έχουμε αποτελέσματα, γιατί πράγματι αρκετοί ΝΕΟΙ έρχονται να Αιμοδοτήσουν στα 18α γενέθλιά τους.

Κάνε Αυτό που θα Ήθελες να κάνουν οι  Άλλοι για Σένα !

Γίνε Δωρητής Ζωής, γίνε Εθελοντής Αιμοδότης.

Απαραίτητες προϋποθέσεις κατά την προσέλευση  στην αιμοδοσία του υποψήφιου Εθελοντή αιμοδότη για προσφορά αίματος είναι:

1.Να  αισθάνεστε καλά
2.Να είστε ξεκούραστοι
3.Να έχετε κοιμηθεί την προηγούμενη ημέρα 6-7 ώρες τουλάχιστον.
* Να υπενθυμίσουμε ότι τρώμε υποχρεωτικά πριν την αιμοδοσία
* Δεν πίνουμε αλκοόλ την προηγούμενη ημέρα και τέλος
* Δεν παίρνουμε ασπιρίνες εκτός και αν είναι απαραίτητο, οπότε δεν Αιμοδοτούμε.
* Δηλώνουμε στο Γιατρό αιμοδοσίας ποια φάρμακα παίρνουμε.
* ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ μας Ταυτότητα ή θυμόμαστε τον Αριθμό Ταυτότητας.
* (Ανακοινώσεις, πρόγραμμα των επόμενων Αιμοδοσιών – Ενημέρωση για δωρεά Αιμοπεταλίων, Μυελού των Οστών, Ιστών και Οργάνων αλλά και Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος (Βλαστοκυττάρων), στα γραφεία του συλλόγου μας  Παύλου Χαρίση 23, Φαξ-τηλ:.2461040575 κινητό: 6977337561 και στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση, www.seakozanis.gr)

ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ- ΧΑΡΙΣΕ  ΖΩΗ

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                 Η Γ. Γραμματέας
Τσαουσίδης Θεόδωρος                      Μιμηλίδου Ευτυχία

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.