Κοζάνη: Δίγλωσσος διαδικτυακός τόπος για τη βιομηχανική δραστηριότητα στη Δυτική ΜακεδονίαΠληροφορίες για τη βιομηχανική δραστηριότητα στη Δυτική Μακεδονία θα περιέχει διαδικτυακός τόπος στα ελληνικά και στα αγγλικά, που θα δημιουργηθεί στο πλαίσιο του προγράμματος Histcape που χρηματοδοτείται από το InterregIVC, με στόχο την προβολή και αξιοποίηση της βιομηχανικής κληρονομιάς της περιοχής.

“Η Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας διαθέτει ένα ιδιαίτερο συγκριτικό πλεονέκτημα για την ανάπτυξη του βιομηχανικού τουρισμού και αυτό είναι το γεγονός της εκτεταμένης βιομηχανικής δραστηριότητας κυρίως της ΔΕΗ, εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια. Η ανάδειξη και αξιοποίηση των βιομηχανικών μνημείων μέσα από τις κατάλληλες συνέργειες, αποτελεί έναν από τους στόχους διαχείρισης του πολιτιστικού αποθέματος της Δυτικής Μακεδονίας” αναφέρει ανακοίνωση της Περιφέρειας.

ota.gr
Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.