Κοζάνη: 1.257.000 ευρώ «ζεστό χρήμα» στην τοπική αγορά!



«Ζεστό» χρήμα έπεσε χθες Παρασκευή στην τοπική αγορά της Κοζάνης και αντίστοιχα σε εκατοντάδες κόσμου, επιχειρηματίες – προμηθευτές του δήμου που ανάμεναν «πως και πως» την καταβολή της επόμενης προγραμματισμένης δόσης από τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δήμου Κοζάνης προς τρίτους! Ειδικότερα, στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων καταβλήθηκαν συνολικά περί τις 1.257.0000 ευρώ!

Χαράς ευαγγέλια, λοιπόν, για αρκετό κόσμο που ανέμενε αυτά τα χρήματα εδώ και καιρό από το Δήμο Κοζάνης, η οικονομική υπηρεσία του οποίου τακτοποιεί όλο αυτό το διάστημα οικονομικές υποχρεώσεις περασμένων χρόνων.

Η συνήθης διαδικασία των ληξιπρόθεσμων οφειλών, μετά τους απαραίτητους ελέγχους συνεχίζεται. Η χθεσινή, ήταν η τρίτη δόση καταβολής ληξιπρόθεσμων οφειλών από τον Δήμο Κοζάνης, ενώ θα ακολουθήσει η τέταρτη δόση των ληξιπρόθεσμων η οποία θα κατατεθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα και θα αφορά περί το 1,5 εκατομμύριο ευρώ!

Πρωινός Λόγος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.