Μεταξύ δημάρχων ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, ο Πάρης διάλεγει ΣΥΡΙΖΑ…



Στην τελευταία συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, λίγες ώρες μετά τις αποφυλακίσεις Κασιδιάρη, Παναγιώταρου, Μίχου, ασκήθηκε σφοδρή κριτική για την προσκόλληση του κόμματος στη ΝΔ και το πολιτικό κόστος που αυτό συνεπάγεται. Ο Κ. Σκανδαλίδης, η Τ. Αντωνίου κ.α άστραψαν και βρόντηξαν εναντίον των «ακροδεξιών συμβούλων» του Σαμαρά και εξέφρασαν τη δυσφορία που τους προκαλεί η γαλαζοπράσινη επίθεση, μονόπαντα, στον ΣΥΡΙΖΑ.

Στο σημείο αυτό έκανε μια ενδιαφέρουσα παρέμβαση ο Πάρης Κουκολόπουλος βάζοντας το εξής ερώτημα: «Αν στις αυτοδιοικητικές εκλογές πρέπει να διαλέξουμε αν θα στηρίξουμε υποψήφιο της ΝΔ ή του ΣΥΡΙΖΑ, τι επιλογή θα κάνουμε;«. Και εννοούσε, ασφαλώς, ότι σε μια τέτοια περίπτωση φυσική επιλογή για το ΠΑΣΟΚ θα ήταν η στήριξη του υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά το φυσικό και το αφύσικο δεν ορίζονται πάντα με έναν τρόπο και εν πάση περιπτώσει το ΠΑΣΟΚ τελικά κάνει αυτό που λέει ο Βενιζέλος -φυσικό ή αφύσικο.

aftodioikisi.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.