Κοινή πανηγυρική συνεστίαση από τον Ροταριανό Όμιλο Κοζάνης και τον Όμιλο Ροταράκτ Κοζάνης



Ο Ροταριανός Όμιλος Κοζάνης και ο Όμιλος Ροταράκτ Κοζάνης πραγματοποίησαν κοινή πανηγυρική συνεστίαση τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013. Σύσσωμες η ολομέλεια του Ροταριανού Ομίλου  και η αντίστοιχη του Ομίλου Ροταράκτ παρευρέθηκαν στη συνεστίαση.

Στην αρχή έγινε αγιασμός κι ακολούθησαν χαιρετισμοί από το Βοηθό Διοικητή  Γιάννη Μπουμπουρέκα, τον ιδρυτικό Πρόεδρο του Ομίλου Γρηγόρη Παπαβασιλείου λόγω της επετείου των 25 ετών λειτουργίας και τον Πρόεδρο του Ομίλου Ροταράκτ  Βαγγέλη Χαραλαμπίδη.
   
Στη συνεστίαση παρουσιάστηκαν το πρόγραμμα των δράσεων του Ροταριανού Ομίλου  για τη νέα χρονιά και οι δράσεις του καλοκαιριού.  Έγινε ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα που αφορούν το Ροταριανό Όμιλο και τη Ροταριανή Περιφέρεια.

Ανακοινώθηκε επίσης ότι μέχρι 15 Οκτωβρίου 2013 είναι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για νεοεισαχθέντες φοιτητές της Π.Ε. Κοζάνης σε ΑΕΙ-ΤΕΙ μέσω των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων οι οποίοι  πληρούν τις προϋποθέσεις για να λάβουν υποτροφία από τη Ροταριανή Περιφέρεια 2484. Για πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Κοζάνης Σπύρο Γκαραβέλλα.

Ο Ροταριανός Όμιλος Κοζάνης  θα πραγματοποιήσει την επόμενη συνεστίασή του τη Δευτέρα  7 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 21:00 στο Εστιατόριο Πλάτανος με ροταριανά θέματα. Η συνεστίαση είναι ανοιχτή για το κοινό.

 

Ο Πρόεδρος
Σπύρος Γκαραβέλλας
Αρ τηλ 6977464725

Ο Γραμματέας
Νίκος Ντάβος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.