Εκπαιδευτικά σεμινάρια από την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας Δυτ. Μακεδονίας στην Πτολεμαϊδα

Το 3ο Περιφερειακό τμήμα της Ένωσης  Νοσηλευτών Ελλάδας (ΕΝΕ) Δυτικής Μακεδονίας , διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδιωτή CPR/AED, πιστοποιημένα από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο (ERC).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας και η τιμή συμμετοχής είναι  20€ το άτομο, τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο».

Στόχος μας είναι η έγκαιρη αντιμετώπιση της Καρδιακής ανακοπής γιατί δυστυχώς ο αριθμός των θανάτων εξαιτίας της είναι μεγάλος.Σύμφωνα με έρευνες περισσότεροι από 1.000.000  άνθρωποι χάνουν την  ζωή τους κάθε χρόνο στην Ευρώπη από καρδιακή ανακοπή και αυτό θα μπορούσε να αποτραπεί αν απλοί άνθρωποι είναι σε θέση να προσφέρουν αποτελεσματική ΚΑΡΠΑ.

Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμέτοχη μέχρι τις 31/10/2013 στα τηλέφωνα 2463057549 και  στο mail:ptene3@yahoo.gr

Η Πρόεδρος του 3ου ΠΤ
Ευδοξία Γιαννοπούλου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.