Προκήρυξη Σεμιναρίου Μετεκπαιδευτικού Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης από ιδιοτικό ΙΕΚ της Κοζάνης

Το Ιδιωτικό Ι.Ε.Κ. VOLTEROS προκηρύσσει το εκπαιδευτικό Σεμινάριο «Τεχνολογίες σχεδίασης και εγκατάστασης υβριδικών συστημάτων θέρμανσης σε κατοικίες» διάρκειας 25 ωρών. Η θεματολογία του σεμιναρίου αναφέρεται στις τεχνολογίες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας , με έμφαση στα ηλιοθερμικά και γεωθερμικά συστήματα, στο σχεδιασμό εγκαταστάσεων κεντρικής θέρμανσης των κτιρίων, στον σχεδιασμό και κατασκευή υβριδικών συστημάτων θέρμανσης κτιρίων.

Κατά τη διεξαγωγή του σεμιναρίου, προβλέπεται πρακτική άσκηση επί του θέματος, όπου οι καταρτιζόμενοι χωρισμένοι σε ομάδες θα σχεδιάσουν και θα κατασκευάσουν ένα υβριδικό σύστημα θέρμανσης .

Παράλληλα κατά τη διεξαγωγή του σεμιναρίου θα λειτουργήσει στους χώρους του Ινστιτούτου έκθεση, όπου θα εκτίθενται προϊόντα σχετικά με το σεμινάριο και θα υπάρχει ενημέρωση από ειδικευμένα στελέχη των επιχειρήσεων και των εταιριών του κλάδου .

Το σεμινάριο είναι αυτοχρηματοδοτούμενο και απευθύνεται σε μηχανικούς τεχνικούς, εγκαταστάτες θερμικών συστημάτων, σε στελέχη επιχειρήσεων, καθώς και σε φοιτητές και σπουδαστές τεχνικών ειδικοτήτων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται την αντίστοιχη αίτηση υποβολής από την γραμματεία του Ι.Ε.Κ. τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Εκ της Διευθύνσεως
Δ. Αντωνογιάννη Κάρμαλη

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.