Ραχήλ Μακρή: «Η καταστροφική πολιτική της Συγκυβέρνησης εξυπηρετεί αποκλειστικά τους Εθνικούς εργολάβους»

Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας (ΤΕΟ Α.Ε.), που πραγματοποιήθηκε στις 2 Οκτωβρίου 2013 με αφορμή την αιφνίδια ανακοίνωση του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων σχετικά με την κατάργηση της ΤΕΟ Α.Ε., παρευρέθηκε μετά από πρόσκληση των εργαζομένων, η Τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Βουλευτής Ν. Κοζάνης, κα Ραχήλ Μακρή.

Στην τοποθέτηση της η κ. Μακρή εξέφρασε την συμπαράσταση της προς τους εργαζομένους και ζήτησε να ενημερωθεί αναλυτικά για τα προβλήματα του Ταμείου. Περαιτέρω η Βουλευτής κάλεσε τους εργαζομένους να προστατεύσουν το δημόσιο συμφέρον μέσω της υπηρεσίας που υπηρετούν στην οποία έχουν διατεθεί από τις τσέπες των ελλήνων φορολογουμένων εκατομμύρια ευρώ.

Το ΤΕΟ είναι ο μόνος φορέας του Ελληνικού Δημοσίου που διαθέτει την τεχνογνωσία και την τεχνική υποδομή με τη οποία μπορεί να ελέγξει τα έσοδα του Ελληνικού Δημοσίου από τις παραχωρήσεις με ίδια μέσα.

Όπως ενημερώθηκε από τους εργαζομένους, μόνο, το υπερσύγχρονο ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης των διοδίων κόστισε τουλάχιστον 1 εκατομμύριο ευρώ, ενώ τα τελευταία χρόνια το ποσό που διέθεσε, το ΤΕΟ, για την συντήρηση των δρόμων ξεπερνάει τα 500.000.000 Ευρώ.

Το ΤΕΟ αποτελεί τον μοναδικό Δημόσιο φορέα εποπτείας του Εθνικού Δικτύου και επιβάλλεται να παραμείνει υπό κρατικό έλεγχο.   

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.