Συνάντηση του Δημάρχου Κοζάνης με τον Πρόεδρο του ΑΔΜΗΕ για το ζήτημα των πυλώνων μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας

Το ζήτημα της μεταφοράς των πυλώνων ηλεκτρικής ενέργειας που βρίσκονται στην Τοπική Κοινότητα Χαραυγής αλλά και των πυλώνων που περνούν από τον χώρο όπου πρόκειται να μετεγκατασταθεί η Ποντοκώμη, ήταν τα κύρια ζητήματα της συνάντησης που είχε το μεσημέρι της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου 2013, ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, με τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΑΔΜΗΕ  (Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας), Ιωάννη Γιαρέντη.

Στη σύσκεψη μετείχε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Βαγγέλης Καραπάτσιος, το μέλος του εποπτικού του ΑΔΜΗΕ, Μανώλης Παφίλης, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου και του ΑΔΜΗΕ.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν σε καλό κλίμα την εξέλιξη και των δύο προαναφερθέντων έργων, ενώ οριστικοποίησαν κρίσιμα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν ώστε τα έργα να μπουν σε τροχιά υλοποίησης.

Ιδιαίτερα για το θέμα της μεταφοράς των πυλώνων που διασχίζουν τον οικισμός της Χαραυγής, ο πρόεδρος του ΑΔΜΗΕ  διατύπωσε την αισιοδοξία του ότι πολύ σύντομα το έργο θα δημοπρατηθεί από την εταιρία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.