Εργαστήρια Πρόληψης Alzheimer στα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Κοζάνης

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κοζάνης ενημερώνει πως στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το πρόγραμμα υποστήριξης ηλικιωμένων «Ζωή Γεμάτη» της ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης, υλοποιεί για τους ηλικιωμένους των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Κοζάνης εργαστήρια κοινωνικής και νοητικής ενδυνάμωσης.

Ήδη, στο Α΄ΚΑΠΗ Κοζάνης (Φον Κοζάνι και Γρανικού), ολοκληρώθηκε με επιτυχία, το καλοκαίρι, το εργαστήριο Πρόληψης Alzheimer, ενώ για το φθινόπωρο έχουν προγραμματιστεί δύο ακόμα αντίστοιχα εργαστήρια, το ένα στο Α΄Κ.Α.Π.Η. Κοζάνης και το δεύτερο στο Κ.Α.Π.Η. της Καρυδίτσας. Τέλος, αντίστοιχα εργαστήρια θα υλοποιηθούν και στα υπόλοιπα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Κοζάνης.

Τα εργαστήρια Πρόληψης Alzheimer περιλαμβάνουν επτά ωριαίες συναντήσεις, κατά τις οποίες πραγματοποιούνται ασκήσεις που στοχεύουν στη βελτίωση των νοητικών λειτουργιών και στην εκμάθηση στρατηγικών ενδυνάμωσης της μνήμης.

Η τρίτη ηλικία μπορεί να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, δικαιούται μια καλύτερη ποιότητα ζωής και έχει ακόμα δικαίωμα στη συμμετοχή και στην ίδια τη ζωή.

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.