Κοζάνη: Εκδηλώσεις της ημέρας μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς ΑσίαςΟι  εκδηλώσεις της ημέρας μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Επικράτεια την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013.

Την ημέρα αυτή, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης –  θα πραγματοποιήσει στην πόλη της Κοζάνης σε συνεργασία με το Μικρασιατικό Σύλλογο Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, τις παρακάτω εκδηλώσεις:

1) Γενικός Σημαιοστολισμός από την ογδόη πρωινή ώρα μέχρι και τη δύση του ηλίου την ημέρα των εκδηλώσεων.
2) Φωταγώγηση των Δημοσίων και Δημοτικών καταστημάτων, των καταστημάτων ΝΠΔΔ και των Τραπεζών από τη Δύση του ηλίου της 15ης Σεπτεμβρίου 2013 μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης.
3) Ώρα 08:00 π.μ. Επίσημη έπαρση της Σημαίας.
4) Ώρα 10:30 π.μ. Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης.
5) Ομιλία από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Μικρασιατικού Συλλόγου Π.Ε. Κοζάνης κα. Καμίτα – Κτενίδου Φωτεινή.
6) Δεξίωση στα γραφεία του Συλλόγου Μικρασιατών Π.Ε. Κοζάνης, στην οδό Νυμφαίου και Ναουμίδου γωνία.
7) Στις παραπάνω εκδηλώσεις παρακαλούνται να παραστούν οι τοπικές Αρχές, αντιπροσωπείες μαθητών της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, Πρόσκοποι και Οδηγοί με σημαίες και λάβαρα καθώς και όλοι οι Πολίτες.

Το παρόν πρόγραμμα έχει θέση επίσημης πρόσκλησης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.