Συγκέντρωση σχολικών ειδών από τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην Κοζάνη



Αγαπητοί συμπολίτες

Σε λίγες ώρες θ´ ανοίξουν πάλι τα σχολεία. Τα προαύλια θα γεμίσουν φωνές από μαθητές. Σε μια άκρη όμως, θα είναι και μαθητές  με τα χέρια σταυρωμένα. Με τα χέρια άδεια. Τίποτα δεν θα είναι σαν τον προηγούμενο Σεπτέμβριο.

Όλοι εμείς πρέπει να απλώσουμε το χέρι, να νοιαστούμε για τα παιδιά αυτά, που πολύ φοβόμαστε ότι δεν θα είναι ένα σε όλο το σχολείο, μα ένα ή και περισσότερα  κάθε τάξη.

Ας περάσουμε, να βοηθήσουμε τους δασκάλους, τους καθηγητές  των μαθητών μας, να μπορέσουν να μεταφέρουν την αγάπη μας.

Ένα τετράδιο, μια κασετίνα, ένα κουτί με μπογιές, για να ζωγραφίσουν με αυτά τα χρώματα τα δικά τους όνειρα, δείχνοντάς μας (εμάς τους μεγαλύτερους) την ζωή πολύχρωμη κι όχι μαύρη, όπως την έκαναν οι κυβερνήσεις των μνημονίων.  Να κάνουμε τα παιδιά ας  να αισθανθούν μια κοινωνία αλληλέγγυα, ανθρώπινη και ζεστή. Ολοι έχουμε κοντά στη γειτονιά μας ένα σχολείο, όλοι ας περάσουμε από μια σχολική αυλή.

Ας περάσουμε και πάλι….όπως παλιά!!

Ας κάνουμε μια επίσκεψη κρατώντας ένα δώρο για τους άπορους μαθητές. Γιατί και αυτά είναι παιδιά σαν τα παιδιά μας.

Καλή σχολική χρονιά.

Με βάση όλα τα παραπάνω οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ της Π.Ε ΚΟΖΑΝΗΣ, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου στα γραφεία του κινήματος στην Κοζάνη (ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 39) ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ προκειμένου να διατεθούν σε μαθητές που τα έχουν ανάγκη σε όλες τις έδρες των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης. Τα γραφεία θα είναι ανοικτά για να δέχονται τις προσφορές των πολιτών. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνείτε στα  τηλ. 6974192239 – 6943100632.                                                                  

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Π.Ε ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.