Πρόσκληση της Φωτογραφικής Λέσχης Κοζάνης σε καλλιτέχνες για έκθεση φωτογραφίας



Mail art Photography Project 2013

Η Φωτογραφική Λέσχη Κοζάνης προσκαλεί καλλιτέχνες και δημιουργικούς ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να συμμετέχουν,  με πρωτότυπα έργα μέσω ταχυδρομείου, στην έκθεση με θέμα:

«Eίναι αυτό Φωτογραφία;-Οράματα και φωνές της εικόνας-»

-Τεχνικές
Δεκτές όλες οι τεχνικές. Οι συμμετέχοντες μπορούν να στείλουν  εκτυπώσεις φωτογραφιών ή να επέμβουν στην εκτυπωμένη  φωτογραφία με κολλάζ, σχέδιο, χάραξη, επιχρωματισμός κ.α.Τα έργα πρέπει να είναι πρωτότυπες δημιουργίες των συμμετεχόντων. Δεν θα γίνουν δεκτές συμμετοχές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή αποστολής CD.

Τα έργα πρέπει να είναι ατομικά, μικρών διαστάσεων, χωρίς κορνίζα,  σε μορφή καρτ-ποσταλ  και οπωσδήποτε όχι μεγαλύτερα από Α4 διάσταση.

Η σφραγίδα ταχυδρομείου, το γραμματόσημο και η διεύθυνση θα πρέπει να εφαρμόζονται πάνω στο έργο, ωστόσο συμμετοχές που  θα χρησιμοποιήσουν ταχυδρομικό φάκελο θα γίνουν, επίσης, δεκτές.

-Έκθεση
Όλα τα έργα θα εκτεθούν σε εκθεσιακό χώρο που θα ορίσει η  Φωτογραφική Λέσχη Κοζάνης και θα αναρτηθούν σε διαδυκτιακή έκθεση

http://mailartkozani.blogspot.gr/
https://www.facebook.com/MailArtPhotoestiasi

Η έκθεση μπορεί να μεταφερθεί και σε άλλες πόλεις

-Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής

-Τα έργα δεν επιστρέφονται. Όσοι επιθυμούν μπορούν να παραλάβουν τα έργα τους προσωπικά από τον χώρο της Φωτογραφικής Λέσχης Κοζάνης

-Τα έργα αποστέλλονται στην ταχυδρομική διεύθυνση( όχι συστημένα)

Mail art
Photography Project 2013
Φωτογραφική ΛέσχηΚοζάνης
Βέροιας 1, 50100,Κοζάνη

Προθεσμία υποβολής

1 Ιουλίου- 30 Οκτωβρίου2013 (σφραγίδα ταχυδρομείου)

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.