Θανατηφόρο τροχαίο με έναν 32χρονο οδηγό μοτοσυκλέτας στην Πτολεμαϊδα – Βίντεο



Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη την Παρασκευή στις 16:30 το απόγευμα στη διασταύρωση του Οικισμού Καρδιάς της Πτολεμαΐδας στο 1χιλιόμετρο της παλιάς Εθνικής οδού Πτολεμαΐδας-Φλώρινας (στο ύψος στους σταθμού κατανομής φορτίου της ΔΕΗ).

Όλα έγιναν τόσο ξαφνικά όταν σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 32 Δ.Κ. προσέκρουσε στη ρυμουλκούμενη πλατφόρμα του αγροτικού φορτηγού τύπου Unimog. Η μοτοσυκλέτα είχε κατεύθυνση από τον Περδίκκα προς την Πτολεμαΐδας με κίνηση εισερχόμενη προς την πόλη ενώ το αγροτικό φορτηγό διάσχισε κάθετα το δρόμο (της παλιάς εθνικής οδού) από έναν αγροτικό δρόμο με κίνηση προς τον οικισμό της Καρδιάς.

Τα ακριβή αίτια του φοβερού τροχαίου που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του 32χρονου οδηγού της μοτοσυκλέτας διενεργεί το τμήμα τροχαίας της αστυνομικής υποδιεύθυνσης Πτολεμαΐδας οι αστυνομικοί του οποίου και οδήγησαν σε φυλασσόμενο χώρο το φορτηγό προκειμένου να συνεχιστεί η προανάκριση.

από το eordaia.org

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.