Εκδήλωση για τον Ελληνικό Ποιμενικό σκύλο στο Τσοτύλι

Ο Διοικητής της Οργάνωσης Ο.Φ.Ε.Π.  (Όμιλος Φίλων Ελληνικού Ποιμενικού),  κτηνίατρος Χριστόδουλος Δρίβας, καλεί όλους τους φίλους του Ελληνικού ποιμενικού σκύλου και τους βοσκούς όλης της Δυτικής Μακεδονίας να παραβρεθούν στην εκδήλωση με θέμα «Αξιολόγηση Ελληνικού Ποιμενικού Σκύλου» και αν είναι δυνατόν να φέρουν και τους σκύλους τους, για αξιολόγηση.

Για την αξιολόγησή τους, απαιτείται βιβλιάριο υγείας και να είναι εμβολιασμένα από λύσσα. Στη διάρκεια της εκδήλωσης, έμπειροι κριτές και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ο.Φ.Ε.Τ. θα ενημερώνουν τον κόσμο για το ποια είναι αυτά τα στοιχεία που πρέπει να προσέξουν, ώστε να πετύχουμε το πιο καλό δυνατό αποτέλεσμα για το καλό του ελληνικού ποιμενικού σκύλου.

Κύριος σκοπός μας είναι να αναγνωριστεί το Ελληνικό ποιμενικό σκυλί ως επίσημη Ελληνική φυλή. Η έναρξη θα γίνει κατά τις πρωινές ώρες της Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου 2013, στον υπαίθριο χώρο του ιστορικού Οικοτροφείου – Δημαρχείου Τσοτυλίου   και θα διαρκέσει ως το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.