Ραχήλ Μακρή: Θα αντισταθούμε στην Κυβερνητική Εμμονή αποδόμησης της Δημόσιας Διοίκησης

Συνάντηση εκπροσώπων της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπουργείου Εμπορίου με την τομεάρχη Ανάπτυξης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Βουλευτή Ν. Κοζάνης, κα Ραχήλ Μακρή, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013.

Στη συνάντηση παρουσιάστηκαν τα κυριότερα προβλήματα, τα οποία δημιουργεί η κυβερνητική εμμονή αποδόμησης της Δημόσιας Διοίκησης.

Αναλυτικότερα οι εκπρόσωποι των εργαζομένων εξέφρασαν την ανησυχία τους για τους κυβερνητικούς χειρισμούς που αποδεικνύονται αποσπασματικοί, μικρότεροι των περιστάσεων καθώς σε καμία περίπτωση δεν οδηγούν σε ενοποίηση πολιτικών σε όφελος της αγοράς, των καταναλωτών και της ανταγωνιστικότητας αφού όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι δεν λαμβάνουν υπόψη ούτε τις εθνικές διατάξεις, ούτε το ευρωπαϊκό δίκαιο.

Η κυρία Μακρή αφού υπογράμμισε την δέσμευση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου της Δημόσιας Διοίκησης σε μοχλό πραγματικής ανάπτυξης της Χώρας, διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των εργαζόμενων ότι θα παρέχει κάθε κοινοβουλευτική βοήθεια προκειμένου να ματαιωθούν τα σχέδια της Συγκυβέρνησης για παροχή σε ιδιώτες και ημέτερους νευραλγικών τομέων ρυθμιστικής αρμοδιότητας του Κράτους.

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.