Συζήτηση με θέμα: «Ποιος είναι ο ρόλος του πολιτισμού στην δημόσια ραδιοτηλεόραση;»



Ένας οποιοσδήποτε εχέφρων ακροατής, θεατής ή τηλεθεατής προσδιορίζει τον βαθμό ικανοποίησης του σε σχέση με την προσφερόμενη ενημέρωση, ψυχαγωγία και εκπαίδευση από την δημόσια ραδιοτηλεόραση με βασικό γνώμονα το αν αυτή του προσφέρει αυξημένες ή μειωμένες επιλογές.

Ο πολιτισμός είναι η γενικότερη συλλογική συμπεριφορά μας, αλλά η τόνωσή του με πολλαπλούς τρόπους είναι κάτι που αφορά σε θέματα οργάνωσης των μέσων δημοσίου συμφέροντος. Μία σειρά από παραγωγές, αναμεταδόσεις και μεταδόσεις ηχητικών και οπτικών τεκμηρίων εκτός της σφαίρας του εμπορίου συνιστούν έναν πυρήνα του μέρους εκείνου του πολιτισμού που είναι αφ’ ενός ζωτικής σημασίας και αφ’ ετέρου απών εκτός δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Ποιές είναι οι κρίσιμες αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν; Ποιοί είναι οι κίνδυνοι και ποιες οι ευκαιρίες; Ποιον ρόλο θέλουμε να παίξει ο πολιτισμός στην δημόσια ραδιοτηλεόραση;

Ο Διονύσης Μαλλούχος, για χρόνια παραγωγός του Τρίτου Προγράμματος θα συντονίσει σήμερα 24.8 μια συζήτηση γύρω από το θέμα στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης, στις 17.30. Η εκδήλωση θα διαρκέσει συνολικά 2 ώρες και θα συμπεριλαμβάνει ένα εξαιρετικό μουσικό διάλειμμα με τον διεθνούς φήμης τσελίστα  Leo Winland.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.