Μνήμες λιγνίτη 2013 στην ΠτολεμαϊδαΦέτος ο θεσμός συμπληρώνει 5 χρόνια και φυσικά εξακολουθεί να ¨πατά¨ στην φιλοσοφία μέσα από την οποία γεννήθηκε. Φιλοσοφία που δεν είναι άλλη από το να αναδείξει και να επιβραβεύσει, με κάθε τρόπο, την προσφορά των εργαζομένων της ΔΕΗ και τη συμβολή – ρόλο του λιγνίτη και της περιοχής στην ανάπτυξη της χώρας γενικότερα.

Μετά τις άκρως επιτυχημένες προηγούμενες διοργανώσεις, την εντυπωσιακή συμμετοχή, τα θετικά σχόλια και το κοινό αίτημα που εκφράστηκε από την πρώτη κιόλας διοργάνωση για ¨άνοιγα του θεσμού¨, το Σωματείο (σε συνεργασία με τη ΔΕΗ) αναλαμβάνει και φέτος τη διοργάνωση του 5ου αγώνα, με ακόμα μεγαλύτερους στόχους, ακόμα περισσότερο μεράκι και θετική διάθεση, ανεβάζοντας τον πήχη και εντάσσοντας τις ¨Μνήμες Λιγνίτη¨ στις κορυφαίες αθλητικές-κοινωνικοπολιτιστικές δραστηριότητες που πραγματοποιούνται σε εθνικό επίπεδο.

Ο αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013 αποτελείται από δύο σκέλη: το αγωνιστικό Ανδρών – Γυναικών που η απόσταση είναι 10 χιλ. και το Λαϊκό Δρόμο 5χιλ. Ανδρών – Γυναικών.

Οι ¨Μνήμες Λιγνίτη¨ πέφτουν στα δίχτυα της στρόγγυλης Θεάς:

Φέτος, η παράλληλη έκφραση της εκδήλωσης «Μνήμες Λιγνίτη», θα αποτελέσει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Μόλις την προηγούμενη ημέρα –Σάββατο 7/9, ώρα 6:00 το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο Πτολεμαΐδας (γήπεδο Εορδαϊκού)- δηλαδή λίγο πριν δοθεί η εκκίνηση του αγώνα, θα ακουστεί η σφυρίχτρα που θα κηρύξει το παιχνίδι ποδοσφαίρου μεταξύ παλαιμάχων αθλητών και εν ενεργεία εργαζόμενων της ΔΕΗ, οι οποίοι θα κληθούν να … κλωτσήσουν την μπάλα για καλό σκοπό. Για να ενισχύσουν –συμβολικά αλλά και ουσιαστικά- με τα έσοδα του παιχνιδιού κάποιον σύλλογο, που στη δύσκολη εποχή που διανύουμε σίγουρα θα μπορούσε να ωφεληθεί οικονομικά μέσα από μια τέτοια δραστηριότητα.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απόλυτα ευαισθητοποιημένος προς αυτή την κατεύθυνση, θα προσπαθήσει τώρα –όπως πολλάκις έκανε και στο παρελθόν- να συνδράμει, με την διοργάνωση του ποδοσφαιρικού αγώνα, προσφέροντας παράλληλα θέαμα μέσα από ένα άθλημα άκρως αγαπημένο.

Όλες οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης ¨ΜΝΗΜΕΣ ΛΙΓΝΙΤΗ 2013¨ υπάρχουν στην ιστοσελίδα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ (www.spartakos-dei.gr),  ενώ το προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθεί και η καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου της Οργανωτικής Επιτροπής.

vetonews.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.