Γιάννης Παρασκευάς: «Στόχος της Κοζάνης είναι ο πρωταθλητισμός»



Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο sportvox.gr:

Για τον στόχο της Κοζάνης στη νέα Γ’ εθνική: «Στόχος της Κοζάνης είναι ο πρωταθλητισμός. Ο σύλλογος με τη δυναμική που έχει πρέπει σε κάθε κατηγορία που βρίσκεται να διεκδικεί το πρωτάθλημα. Το είχα δηλώσει και πέρσι. Αυτός είναι ο στόχος, δεν το κρύβουμε, ούτε λέμε τίποτα άλλο. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να τον πετύχουμε».

Για την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας: «Κοιτάξτε, η Κοζάνη εκτός από επιτυχίες προσφέρει και θέαμα. Όπως γνωρίζετε, κρατήσαμε τους περισσότερους παίκτες από την περσινή σεζόν, οπότε η ομάδα έχει αγωνιστική συνέχεια. Από εκεί και πέρα, ανάλογα με τον αντίπαλο θα προσαρμόζουμε την αγωνιστική φιλοσοφία μας».

Για το ρόστερ της Κοζάνης: «Πολλοί ποδοσφαιριστές από το ρόστερ μας προέρχονται από την περιοχή και παίζουν για τη φανέλα και την ιστορία της Κοζάνης. Επίσης, οι κινήσεις μας βασίστηκαν στην επιλογή μας να έχουμε ορισμένους έμπειρους παίκτες, αλλά και κάποιους νέους που μπορούν στη συνέχεια να εξελιχθούν. Αναφορικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό, θέλουμε ακόμα 2-3 μεταγραφές, έναν τερματοφύλακα σίγουρα, για να κλείσουμε το ρόστερ».

Για την παρουσία του κόσμου και την στήριξή του στην Κοζάνη: «Εδώ και πολλά χρόνια θέλουμε ο κόσμος να αγκαλιάσει την ομάδα. Συγκριτικά με τον πληθυσμό που έχει ο νομός μας, ο κόσμος δεν είναι αρκετά κοντά στην ομάδα. Πέρσι, έγιναν ορισμένα βήματα, αλλά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Θέλω να πιστεύω ότι φέτος οι φίλαθλοι θα μας στηρίξουν, ώστε μαζί να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει».

Για τον θεσμό του Κυπέλλου Γ’ εθνικής: «Πρόκειται για μία νέα εμπειρία για τις περισσότερες ομάδες της κατηγορίας. Θεωρώ ότι είναι σωστή κίνηση, εκτός των άλλων, επειδή μας κάνει να νιώθουμε επαγγελματίες, όπως ήταν δηλαδή η παλιά Γ’ εθνική. Τώρα, αγωνιστικά, στόχος της Κοζάνης είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί».

gazzetta.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.