Η ΕΛΜΕ Κοζάνης καταδικάζει την έκδοση της εγκυκλίου των υποχρεωτικών μετατάξεων

Η ΕΛΜΕ Κοζάνης υπερασπιζόμενη τη Δημόσια  Παιδεία και το δικαίωμα κάθε συναδέλφου  στην εργασία καταδικάζει  την έκδοση της  εγκυκλίου των υποχρεωτικών μετατάξεων  προς τις Δ/νσεις και καλεί το Υπουργείο για την άμεση ανάκληση της.

Η υλοποίηση των υποχρεωτικών μετατάξεων που προωθείται, στηρίζεται σε αυθαίρετες εκτιμήσεις για το πλεονάζον προσωπικό,  παρακάμπτεται η υλοποίηση της προηγούμενης προκήρυξης για  940  εθελοντικές μετατάξεις, ενώ τίθενται ασφυκτικά χρονικά πλαίσια για την εκτέλεση της.  

Να σημειωθεί ότι το πλαίσιο της εγκυκλίου είναι ασαφές , εμπεριέχει νομικά κενά και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.

Το Δ.Σ. μετά από την σημερινή  (16/8/2013)επίσκεψη στο γραφείο ΔΕ Κοζάνης διαπίστωσε ότι προς το παρόν, πληροφορίες αντλούνται από το ΦΕΚ και τις οδηγίες του εγχειριδίου, ενώ διευκρινίσεις οι οποίες κρίνονται απαραίτητες, δεν έχουν δοθεί από το Υπουργείο.   Ο προϊστάμενος διοικητικών θεμάτων διαβεβαίωσε το Δ.Σ. ότι θα απευθύνει άμεσα, γραπτώς στο Υπουργείο πολλά από τα ερωτήματα που το Δ.Σ. του έθεσε, προκειμένου να δοθούν οι απαραίτητες διευκρινίσεις.
 
 
Το  Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.