Η ΕΛΜΕ Κοζάνης καταδικάζει την έκδοση της εγκυκλίου των υποχρεωτικών μετατάξεων



Η ΕΛΜΕ Κοζάνης υπερασπιζόμενη τη Δημόσια  Παιδεία και το δικαίωμα κάθε συναδέλφου  στην εργασία καταδικάζει  την έκδοση της  εγκυκλίου των υποχρεωτικών μετατάξεων  προς τις Δ/νσεις και καλεί το Υπουργείο για την άμεση ανάκληση της.

Η υλοποίηση των υποχρεωτικών μετατάξεων που προωθείται, στηρίζεται σε αυθαίρετες εκτιμήσεις για το πλεονάζον προσωπικό,  παρακάμπτεται η υλοποίηση της προηγούμενης προκήρυξης για  940  εθελοντικές μετατάξεις, ενώ τίθενται ασφυκτικά χρονικά πλαίσια για την εκτέλεση της.  

Να σημειωθεί ότι το πλαίσιο της εγκυκλίου είναι ασαφές , εμπεριέχει νομικά κενά και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.

Το Δ.Σ. μετά από την σημερινή  (16/8/2013)επίσκεψη στο γραφείο ΔΕ Κοζάνης διαπίστωσε ότι προς το παρόν, πληροφορίες αντλούνται από το ΦΕΚ και τις οδηγίες του εγχειριδίου, ενώ διευκρινίσεις οι οποίες κρίνονται απαραίτητες, δεν έχουν δοθεί από το Υπουργείο.   Ο προϊστάμενος διοικητικών θεμάτων διαβεβαίωσε το Δ.Σ. ότι θα απευθύνει άμεσα, γραπτώς στο Υπουργείο πολλά από τα ερωτήματα που το Δ.Σ. του έθεσε, προκειμένου να δοθούν οι απαραίτητες διευκρινίσεις.
 
 
Το  Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.