Αλλάζει η εικόνα των πάρκων της Πτολεμαΐδας



Αλλάζει όψη το πάρκο του εμπορικού πολύκεντρου, πλησίον του χώρου διεξαγωγής της λαϊκής αγοράς Πτολεμαΐδας, με τις παρεμβάσεις των συνεργείων του Δήμου Εορδαίας, υπό την καθοδήγηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου Απόστολου Καλαΐτζόπουλου.

«Πραγματοποιούμε λειτουργικές και αισθητικές εργασίες όπου χρειαστεί, προκειμένου να βελτιώσουμε το περιβάλλον, με την επιμονή της Δημάρχου και τις φιλότιμες προσπάθειες των εργαζομένων του Δήμου» επεσήμανε ο κ. Καλαιτζόπουλος, διευκρινίζοντας ότι σκοπός είναι με την κατασκευή κρασπέδων, την τοποθέτηση κάγκελων και τη φύτευση νέου γκαζόν, να βελτιωθεί η εικόνα των πάρκων και της ευρύτερης περιοχής.

Ερωτώμενος από τον “Π” σχετικά με την αναβάθμιση των υπαρχουσών και τοποθέτηση νέων παιδικών χαρών, ο κ. Καλαϊτζόπουλος υπογράμμισε ότι για το θέμα αυτό έχει ενεργοποιηθεί η Δήμαρχος Εορδαίας, η οποία αναζητεί τρόπους, ώστε να αντικατασταθούν οι παιδικές χαρές με καινούριες.

Τέλος ο Αντιδήμαρχος τόνισε ότι «προσπαθούμε για το ακατόρθωτο μόνο με τα συνεργεία μας και χάρη στο φιλότιμο των εργαζομένων».

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ
ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.