Τρεις μεταγραφές ακόμα έκανε η Κοζάνη – Αύριο η πρώτη προπόνηση



Ακόμη τρεις μεταγραφές έκανε η Κοζάνη, καθώς απέκτησε τους Δημήτρη Μπουλγκουρίδη, Αγησίλαο Κουτσομήτρο και Παύλο Σαμαρά.

Ο πρώτος είναι έμπειρος αμυντικός με θητεία σε πολλές ομάδες Β’, Γ’ και Δ’ Εθνικής, ο οποίος θα βοηθήσει σημαντικά τους «ερυθρόλευκους». Ο 17χρονος Κουτσομήτρος είναι δεξιός μπακ-χαφ, ενώ ο 16χρονος Σαμαράς αγωνίζεται στην επίθεση.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

– Στην ολοκλήρωση μιας «προαναγγελθείσας» μεταγραφής προχώρησε η Κοζάνη καθώς ο 29χρονος αμυντικός Δημήτρης Μπουλγκουρίδης βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου για να επισημοποιήσει την μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους.

Ο Δημήτρης Μπουλγκουρίδης είναι ένας ποδοσφαιριστής με πλούσια εμπειρία.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες, συγκεκριμένα το 2003-04 στη Δόξα Δράμας (Γ’), από το 2004-05 έως το 2007-08 στον Αγροτικό Αστέρα (δύο χρονιές στη Γ” και δύο χρονιές στη Β” Εθνική), το 2008-09 στον Απόλλωνα Καλαμαριάς (Β’) και το 2009-10 στον Βισαλτιακό Νιγρίτας (Γ’). Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Ιεράπετρας Κρήτης (Δ’) ενώ πέρυσι (2012-13) στην Νάουσα (Δ’).

Η διοίκηση της Κοζάνης καλωσορίζει τον Δημήτρη Μπουλγκουρίδη και εύχεται να πετύχει τους κοινούς τους στόχους.

– Παράλληλα με τις μεταγραφές έμπειρων παικτών που θα βοηθήσουν στους πρωταγωνιστικούς στόχους της ομάδας, η Κοζάνη προχώρησε και στις μεταγραφές κάποιων ταλαντούχων νεαρών παικτών από την περιοχή, έχοντας το βλέμμα στο μέλλον.

Ο Αγησίλαος Κουτσομήτρος είναι 17 ετών (γεννημένος το 1996), κατάγεται από την Πτολεμαΐδα και αγωνίζεται κυρίως στη θέση του δεξιού μπακ αλλά και στο κέντρο.

Την περασμένη σαιζόν (2012-13) ο Κουτσομήτρος διακρίθηκε αγωνιζόμενος στον Μέγα Αλέξανδρο Αρδασσας που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α” Κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης.

Την σαιζόν 2011-12 ο Κουτσομήτρος αγωνίστηκε στην Κ-17 του ΠΑΟΚ, στην ομάδα που έφτασε στον τελικό του πρωταθλήματος Κ-17 της Superleague στην Τρίπολη.

– Ο υψηλόσωμος επιθετικός Παύλος Σαμαράς είναι ο δεύτερος νεαρός ποδοσφαιριστής που υπέγραψε στην Κοζάνη ενόψει της στελέχωσης της ομάδας με ταλαντούχους παίκτες της περιοχής.

Ο Παύλος Σαμαράς είναι 16 ετών (γεννημένος το 1997) και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ-φορ.

Προέρχεται από την ακαδημία των Ακριτών Κοζάνης, έχοντας περάσει απ” όλα τα τμήματα υποδομών, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην ανδρική ομάδα των Ακριτών στη Β” Κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης.

Ο Σαμαράς ήταν βασικό στέλεχος όλων των Μικτών ΕΠΣ Κοζάνης τα τελευταία χρόνια, έχοντας αγωνιστεί στις Μικτές σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες (Τζούνιορ, Προπαιδικό και Παιδικό).

Αύριο η πρώτη

Αύριο Πέμπτη 1-8-2013 στις 7μμ στο ΔΑΚ Κοζάνης θα γίνει η «πρώτη» προπόνηση της Κοζάνης για την νέα ποδοσφαιρική σαιζόν 2013-14.

Καλούνται οι φίλαθλοι να έρθουν στην πρεμιέρα της προετοιμασίας για να ενισχύσουν ηθικά τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας εν όψει της νέας σαιζόν.

Ο Χρόνος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.