Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η Εμποροπανήγυρη Τσοτυλίου η Αγία Μαρίνα – Βίντεο



Πιστοί στο ραντεβού τους όπως κάθε χρόνο, πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών από το Τσοτύλι και την ευρύτερη περιοχή του Βοΐου, έδωσαν και φέτος δυναμικό “παρών” στην 1η Εμποροπανήγυρη Τσοτυλίου η Αγία Μαρίνα.

Η διοργάνωση που διήρκεσε από την Πέμπτη 25 έως και την Κυριακή 28 Ιουλίου αποτέλεσε για όλους μια μοναδική ευκαιρία διεξόδου και ένα ευχάριστο διάλειμμα από την δύσκολη καθημερινότητα. Ειδικότερα, οι επισκέπτες του ιστορικού αυτού θεσμού της πόλης, καθ’ όλη τη διάρκεια της εμποροπανήγυρης, είχαν την ευκαιρία να κάνουν  φθηνές αγορές και να διασκεδάσουν με τις οικογένειές τους.

Στην εμποροπανήγυρη συμμετείχαν πάνω από 120 εκθέτες από πολλά μέρη της χώρας  και οι συναλλαγές ήταν ικανοποιητικές συμφώνα με τον Αντιδήμαρχο της Δημοτικής ενότητας Τσοτυλίου  Σίμο Ηλία. Ο οποίος ευχήθηκε καλό καλοκαίρι και κάλεσε τον κόσμο και τους εκθέτες στην 2η εμποροπανήγυρη Τσοτυλίου που θα γίνει περί τα τέλη Οκτωβρίου.

tovoion.com

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.