Κοζάνη: Ανησυχία για το ενδεχόμενο κατάργησης στρατοπέδων στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Ανησυχία για τα δημοσιεύματα και τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι βρίσκονται σε διαδικασία διάλυσης ή μεταστάθμευσης αρκετές στρατιωτικές μονάδες που εδρεύουν στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας εκφράζει, με ανακοίνωσή της, η Ένωση Στρατιωτικών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Συγκεκριμένα επισημαίνεται ότι οι εν λόγω πληροφορίες έχουν επιφέρει αναστάτωση στους στρατιωτικούς που υπηρετούν στην περιοχή καθώς και στις οικογένειές τους που βρίσκονται μπροστά στο ενδεχόμενο μετακίνησής τους σε σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς όμως να γνωρίζουν περισσότερα, ανατρέποντας κάθε είδους προγραμματισμό που αφορά ιδίως το σχολικό περιβάλλον των παιδιών τους.

Η Ένωση Στρατιωτικών τονίζει πως δεδομένου του γεγονότος ότι η Δυτική Μακεδονία συνορεύει με την Αλβανία και την ΠΓΔΜ, οι ελάχιστες μονάδες που εδρεύουν στην περιοχή εδραιώνουν το αίσθημα της ασφάλειας στους πολίτες. Ζητά, άλλωστε, από τους τοπικούς βουλευτές να αναζητήσουν μέσω της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου το αληθές ή όχι των σχετικών δημοσιευμάτων.

agelioforos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.