«Τα Βαφτίσια» με τον Ν. Μουτσινά και την Ζ. Μακρυπούλια την Παρασκευή 26 Ιουλίου στην Κοζάνη



Οι Νίκος Μουτσινάς, Ζέτα Μακρυπούλια, Τζένη Διαγούπη και Θανάσης Αλευράς  σας προσκαλούν στα πιο …  επεισοδιακά βαφτίσια, που γίνουν την Παρασκευή 26 Ιουλίου στην Κοζάνη.

Η υπόθεση:

Ο Σωτήρης Παπατζάλας (Νίκος Μουτσινάς) και η Βικτώρια Τρικούπη-Παπατζάλα (Ζέτα Μακρυπούλια) βαφτίζουν το παιδί τους. Στη βάφτιση θα παρευρεθούν ο αδελφός του Σωτήρη (Θανάσης Αλευράς) και η γυναίκα του (Τζένη Διαγούπη), που έρχονται από την Πάτρα για το μυστήριο, η μητέρα του Σωτήρη, που πάσχει από άνοια (Φωτεινή Ντεμίρη), η Ρωσίδα που την προσέχει (Αθηνά Οικονομάκου) και τέλος η κουμπάρα από την Αμερική (Ελένη Καρακάση).1085561_10201866566809593_1379879509_n

Τι θα συμβεί στη μάζωξη όλων αυτών των συγγενών; Πόσες αντιζηλίες, διαμάχες, κρυμμένα μυστικά θα βγουν στην επιφάνεια; Πώς θα μπορέσουν να συνυπάρξουν αρμονικά έστω και για λίγες ώρες; Πόσο χαμηλά μπορούν να πέσουν; Και το μεγάλο ερώτημα είναι: τα Βαφτίσια… θα γίνουν τελικά;

Οι ήρωες, φιγούρες που κινούνται στα όρια της υπερβολής και διακατέχονται από μπόλικη τρέλα, θα σας προσφέρουν ένα δίωρο αληθινής απόλαυσης με πολύ γέλιο, πολλές ανατροπές, πολλές παρεξηγήσεις και πολλούς έρωτες!

Συντελεστές Παράστασης:

Πρωταγωνιστούν με σειρά εμφάνισης:

Νίκος Μουτσινάς
Ζέτα Μακρυπούλια
Φωτεινή Ντεμίρη
Θανάσης Αλευράς
Τζένη Διαγούπη
Αθηνά Οικονομάκου
Ελένη Καρακάση
Ματίνα Νικολάου

Κείμενο: Νίκος Μουτσινάς – Τζένη Διαγούπη
Σκηνοθεσία: Νίκος Μουτσινάς
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ματίνα Νικολάου
Σκηνικά: Λία Ασβεστά
Κοστούμια: Έβελυν Σιούπη
Χορογραφίες: Έλενα Γεροδήμου
Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Μουτσινάς

Τιμή Εισιτηρίου: 15 € (γενική είσοδος)

Παραγωγή: Live2

Προπώληση Εισιτηρίων: www.livetickets.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.