Άρχισαν οι γκρίνιες στο ΠΑΣΟΚ για τον ΚουκουλόπουλοTo γεγονός πως ο ίδιος ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ πήγε αντίθετα στην κομματική γραμμή, προκάλεσε πολλά σχόλια μέσα στο κόμμα.

Η απόφαση του Πάρι Κουκουλόπουλου να καταψηφίσει το άρθρο 81 του πολυνομοσχεδίου που αφορούσε τη Δημοτική Αστυνομία, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στο ΠΑΣΟΚ μιας και είναι και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος.

Αμέσως άρχισαν γκρίνιες στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και πολλά είναι εκείνα τα στελέχη που εισηγούνται προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο να τον απομακρύνει από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου.

Εντελώς διαφορετική είναι η στάση του κόμματος και των βουλευτών του για την απουσία του Απόστολου Κακλαμάνη, ο οποίος είχε δηλώσει ξεκάθαρα πως θα καταψηφίσει τα άρθρα του υπουργείου Παιδείας και αφού δεν απέδωσε το “μασάζ” από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, προτίμησε να δείξει την αντίδρασή του με την απουσία του.

Για τον Απόστολο Κακλαμάνη δεν τίθενται κανένα θέμα!

newsit.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.