«Ψηφίστε τον Στουρνάρα… δικαιώστε τον υπόδικο Γεωργίου!» – Σκληρή επίθεση Καμμένου σε Στουρνάρα



Δριμύτατη επίθεση στον Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος σχετικά με το ποιος αλλοίωσε τα στατιστικά στοιχεία πριν μπει η χώρα στο μνημόνιο.

“Πόσο ήταν το χρέος που παρέδωσε η κυβέρνηση Καραμανλή το 2009 και πόσο είναι σήμερα;”, τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

“Ποιος αλλοίωσε τα στατιστικά στοιχεία; Ποιος λέει ψέματα; Ο Γεωργίου ή ο Καραμανλής; Εδώ κύριοι συνάδελφοι βουλευτές της ΝΔ έχετε την υποχρέωση να αποφασίσετε και να ψηφίσετε εάν λέγατε ψέμματα τότε ή τώρα. Εμείς λοιπόν ξεκάθαρα σας λέμε, εμείς πιστεύουμε ότι τα στοιχεία τα αλλοίωσε ο Γιώργος Παπανδρέου. Τα στοιχεία τα αλλοίωσε η συμμορία της Goldman Sachs, τα στοιχεία τα αλλοίωσε η συμμορία του Σημίτη που συνεχίζει να κυβερνά» είπε σε έντονο ύφος ο κ. Καμμένος και έδειξε με το χέρι του τον κ. Στουρνάρα.

Βεβαίως όπως είπε αυτά προκύπτουν και από έρευνες της Δικαιοσήνης. «Η αλήθεια είναι εδώ ότι χρησιμοποιήθηκε τρομοκρατία. Ακούσαμε τα ίδια επιχειρήματα που ακούγαμε το 2009,το 2010, το 2011, το 2012, ακούσαμε την απειλή για το Ευρώ. Ακούσαμε να μιλάει ο υπουργός Οικονομικών και να λέει “έσωσα τη χώρα έσωσα και το ευρώ“. Αυτό είναι πλέον το σύνδρομο του σούπερμαν. Νομίζει πια ότι η ευρωπαϊκή οικονομία στέκεται στα στοιβαρά χέρια του κ. Στουρνάρα. Το βάψατε το υπουργείο για αύριο;», ρώτησε σε ειρωνικό ύφος ο κ. Καμμένος τον υπουργό Οικονομικών.

Στη συνέχεια ωστόσο ο κ. Καμμένος ανέβασε τους τόνους και πάλι και ρώτησε «Τα στοιχεία που σας δίνει η στατιστική υπηρεσία είναι αληθή ή ψευδή; Ο Γεωργίου έχει δίκιο ή ο Παυλόπουλος», για να απαντήσει ο υπουργός Οικονομικών: “Ο Γεωργίου”.

«Άρα ο Παυλόπουλος έχει άδικο και ο Καραμανλής. Ο Καραμανλής έχει άδικο», φώναζε ο κ. Καμμένος και ο κ. Στουρνάρας επαναλάμβανε «σας απάντησα». «Άρα ο Καραμανλής εξαπάτησε τον ελληνικό λαό», τόνισε ο Καμμένος και είπε μου απαντήσατε ότι τα στοιχεία τα σημερινά είναι τα σωστά. Άρα τα στοιχεία που έδινε ο Καραμανλής ήταν πλαστά» φώναζε ο κ. Καμμένος ωστόσο από την πλευρά του ο κ. Στουρνάρας απαντούσε ότι «τα σημερινά στοιχεία είναι τα σωστά».

Σας ερωτώ τα στοιχεία που έδινε ο Καραμανλής ήταν πλαστά; ρωτούσε επίμονα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

newpost.gr

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.